Se menuen her

                 

Grøn Delemad Japan Tofu
Delemad Japan Croquetter
Delemad Japan Nudelsalat
Delemad Japan Tangsalat
Delemad Japan Pak Choy
Delemad Japan Sød Kartoffel
Delemad Japan Kimchi og Rischips
Delemad Japan Kylling
Delemad Japan Croquetter
Delemad Japan Nudelsalat
Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Cheesecake med bær og lime fra Meyers Konditori
Meyers Hjemmelavede snacknødder
2 danske oste
Meyers små kager
Kartoffel porresuppe
Meyers bobler Crement
Meyers rødvin Côtes du Rhône ØKO
Meyers Hvidvin Riesling ØKO

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om delemad

Klik her for at se, hvor vi leverer denne menu til.

Klik her for at se priser på levering ad denne menu og afhentning af skåle og fade efter arrangementet.

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her

Denne menu skal bestilles senest 5 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 3918 6900.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10-17.30 og søndag 10-12.30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet. Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ja. I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange kødspisere, der er i dit selskab. Du kan se menuen der indeholder kød, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. De to menuer koster det samme per person.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 175,-pr. person

Andre har også set på