Grøn Delemad Japan Tofu
Delemad Japan Croquetter
Delemad Japan Nudelsalat
Delemad Japan Tangsalat
Delemad Japan Pak Choy
Delemad Japan Sød Kartoffel
Delemad Japan Kimchi og Rischips
Delemad Japan Kylling
Delemad Japan Croquetter
Delemad Japan Nudelsalat

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 175,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om delemad

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Fra d. 14/8 åbner vi op for levering af cateringmenuerne i Jylland fra vores køkken i Aarhus.

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her

Denne menu skal bestilles senest kl. 12:00 og 4 dage før leveringsdagen.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ja. I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange kødspisere, der er i dit selskab. Du kan se menuen der indeholder kød, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. De to menuer koster det samme per person.

Meyers vegetariske delemad

Delemad er for nogen et nyt bekendtskab, som nu er introduceret på den danske madscene, hvor termen, fællesspisning, kan blive associeret med delemad. Konceptet har faktisk været brugt længe i bl.a. det asiatiske og mellemøstlige lande, og det er efter vores mening med god grund. Delemad kan nemlig samle familie og venner om et måltid på en helt unik måde. De store fade, de mange skåle og farverige madvarer på bordet indbyder til hygge og samvær. Netop derfor har vi skabt Meyers Delemad, der også har til formål at introducere danskerne for de vidunderlige smage, som de forskellige verdenskøkkener byder på.

Delemad catering

Vegetarisk delemad kan kombineres med Meyers delemad menu med kød, så den fungerer til de fleste typer af events – et bryllup, en fødselsdag eller en barnedåb, for blot at nævne nogle få. Menuen skifter i løbet af året, så du kan introducere dine gæster til forskellige verdenskøkkener i løbet af året. 

Meyers delemad leveres anrettet på fade i Stor København og omegn og kan bestilles ned til 10 personer. Ved at bestille mad ud af huset frigører du dig fra tunge indkøb og mange timer i køkkenet. Du kan i stedet trygt nyde dine gæsters selskab og lade vores dygtige kokke tilberede din vegetariske delemad.