Kold buffet
Pr. person: 315,-
Den kolde buffet - Klassisk og vegetarisk
I denne buffet indgår ikke retter som skal opvarmes før servering
Vores kolde buffet er oplagt, hvis du skal holde fest, men ikke har adgang til et køkken eller bare vil kunne servere maden direkte for dine gæster. Når du vælger den kolde buffet har vores kokke sørget for, at du kan dække bordet med en velsmagende menu, hvor alle retter kan nydes kolde, præcis som de bliver leveret.
Vores buffet kan bestilles til levering igen fra d. 19. januar 2023.
Få 10% på vores buffet til levering i januar eller februar ved brug af koden VINTERFEST10. Koden gælder til og med d. 20. februar.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
Vi er i gang med at udvikle en ny buffet til foråret 2023. Hvis du ønsker at bestille vores buffet til et arrangement efter d. 15. marts 2023, så kontakt venligst vores kundeservice på post@meyers.dk.
- Fra min. 10 kuverter
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
Menu
To udgaver
Den kolde menu - er klar til servering (bestil på denne side)
Den varme menu - maden skal opvarmes af dig (bestil via link)
Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker skal være vegetariske eller med kød.

Koldrøget laks med spinat, kål og syltet løg vendt med peberrodsdressing og ristet rug
Koldrøget laks med spinat, kål og syltet løg vendt med peberrodsdressing og ristet rug
Allergener: laktose, gluten og fisk.

Krydrede gulerødder, stegte auberginer, tomatcreme og valnødder
Krydrede gulerødder, stegte auberginer, tomatcreme og valnødder
Allergener: nødder.

Kartoffelsalat vendt med gremolata på persille, saltet citron og kapers

Røgede svampe med spinat og kål vendt med peberrodsdressing og ristet rug
Røgede svampe med spinat og kål vendt med peberrodsdressing og ristet rug
Allergener: laktose og gluten.

Krydrede gulerødder, stegte auberginer, tomatcreme og valnødder
Krydrede gulerødder, stegte auberginer, tomatcreme og valnødder
Allergener: nødder.

Kartoffelsalat vendt med gremolata på persille, saltet citron og kapers

Lasagne med grøntsagsstænger og dip - 85,-
Lasagne med grøntsagsstænger og dip - 85,-
Anbefales til børn under 12 år.
Allergener: Gluten, laktose

Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade - 85,-
Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade - 85,-
Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
Anbefales til børn under 12. Maden skal opvarmes efter vores anvisninger.
Allergerner: Fisk, gluten, mælk, æg

Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og havre crumble - 45,-
Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og havre crumble - 45,-
Her er der mulighed for at bestille ekstra dessert til bl.a. børnemenuer eller til de ekstra sultne.
Trifli med syrligsød æblekompot, smørristet saltet havrecrumble og luftig tongacreme
Allergener: laktose, gluten

Hjemmelavede snacknødder - 75,-
Hjemmelavede snacknødder - 75,-
Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier.
Nødder til 4 personer.
Allergener: Nødder

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 65,-
Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 65,-
Lavet på kvalitetskød fra Troldgaarden som er et økologisk landbrug med fokus på omsorg for dyr, mennesker og naturen - og det kan smages.

Danske oste med kompot og knækbrød - 65,-
Danske oste med kompot og knækbrød - 65,-
Allergener: laktose, gluten.

Syltede grønne ferskner med estragon - 95,-
Syltede grønne ferskner med estragon - 95,-
Syltede grønne ferskner med estragon til 4 personer.

Flødeboller fra Mark Hermann (2 stk. til 45,-)
Flødeboller fra Mark Hermann (2 stk. til 45,-)
Flødeboller fra Mark Hermann, Blød marengs på marcipanbund overtrukket med økologisk chokolade.
Bestilles til minimum 4 kuverter.
Allergener: nødder, laktose, gluten.

Macarons (3 stk. til 45,-)
Macarons (3 stk. til 45,-)
Bestilles til minimum 5 kuverter.
Allergener: æg, nødder.

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.

Udvalg af charcuterie og oste med pisket smør, sennep, surt, ølandsbrød og rugbrød - 115,-
Udvalg af charcuterie og oste med pisket smør, sennep, surt, ølandsbrød og rugbrød - 115,-
Allergener: gluten og mælk.

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 55,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 55,-
Allergener: æg, gluten og mælk.

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 55,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 55,-
Allergener: æg, gluten og mælk.

Sæsonens suppe med ølandshvedebrød og garniture - 45,-
Sæsonens suppe med ølandshvedebrød og garniture - 45,-
Bestilles til min. 10 personer.

Foccaciabrød med ramsløg, havsalt og olivenolie - 45,-
Foccaciabrød med ramsløg, havsalt og olivenolie - 45,-
Allergener: Gluten.

Glutenfrit brød - 45,-
Glutenfrit brød - 45,-
Det glutenfrie brød er fremstillet i et glutenfrit bageri og bagt efter Meyers opskrift.
Indeholder: Vand, *havremel, *boghvedemel, *majsmel, *havresurdej, loppefrøskaller, gær, havsalt.
(*økologisk)

Økologisk ølandshvedebrød - 42,-
Økologisk ølandshvedebrød - 42,-
Allergener: gluten