Tilbage til opskrifter

Tilberedning af svampe

Det kan være en udfordring, at stege de perfekte svampe. Her får du den bedste guide til, hvordan dine svampe bliver sprøde med masser af smag. Server svampene til kylling, nye majs og citronverbena.

Bestil mad ud af huset til vinterfesten. Lad vores kokke stå for maden, så du kan bruge tiden sammen med jeres gæster.

Se alle vores menuer her

Sådan gør du

Pil bladende af timiankvisten og hak det fint sammen med skalotteløget. Riv skallen af citronen og bland det sammen med timian og løg. Kom olie på en rygende varm pande, og steg svampene, til de bliver gyldenbrune på den ene side. Ryst panden, og steg dem gyldne på den anden side. Kom smør på panden, tilsæt løgblandingen, og steg det hele i et halvt minut yderligere. Drys med salt og server svampene. Det er vigtigt, at salten bliver tilsat til sidst, da den her trækker bedre ind i svampene. Salter du for tidligt, risikerer du, at svampene bliver vandede.

Ingredienser

1 kvist timian
1 skalotteløg
¼ usprøjtet citron
½ dl olie
blandede svampe
20 g smør
havsalt