• Opskrift på tabouleh

Tabouleh er en klassisk libanesisk salat med couscous, masser af friske urter og grøntsager. Til denne opskrift har vi brugt squash, rød peber og tomater. Lige inden servering tilføjes små smagseksplosioner i form af granatæble og sumak, et syrligt, aromatisk mellemøstligt krydderi. Salaten er et oplagt tilbehør til tagine eller andre simreretter med mellemøstlige noter, eller du kan spise salaten som et måltid i sig selv.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Kog perlecouscous efter anvisning på posen og afkøl til stuetemperatur.

Hak squash, peberfrugt og rødløg i tern. Læg grøntsagsterne adskilt fra hinanden på en bageplade med bagepapir. Vend grøntsagerne med olie, knust hvidløg, salt og peber.

Bag dem gyldne ved god varme i ovnen.

Vend perlecouscous med dressing, saltet citron, hakkede krydderurter, grillede grøntsager og friske tomater. Smag til og drys med sumak og granatæblekerner ved servering.

Ingredienser

100 g couscous (gerne perlecouscous)
1 squash
1 rød peberfrugt
250 g tomater (gerne cherrytomater)
1 rødløg
½ bundt bredbladet persille
½ bundt mynte
½ saltet citron (find opskriften på saltede citroner her på hjemmesiden eller køb dem færdiglavede)
sumak
salt
friskkværnet peber
½ granatæble

Dressing

½ citron
olivenolie
hvidløg