Tilbage til opskrifter

Rødbedebøffer

  • Rødbedebøffer

Saftige og smagsfulde vegetariske bøffer af rødbede, krydret med chili, koriander og fennikelfrø. De kan spises til en fyldig salat eller som alternativ til frikadeller.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Vend chiafrø og vand sammen, og lad det trække i 30 minutter. Vend alle ingredienser godt sammen, og smag til med salt og peber – smag endelig på den rå fars.

Lad farsen hvile i køleskabet i 20-25 minutter Form farsen til bøffer, og steg dem gyldne i olivenolie, ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Ingredienser

20 g chiafrø
½ dl vand
250 g bagte kartofler (uden skræl)
250 g revet rødbede
½ revet løg
1 tsk stødt fennikelfrø
½ tsk stødt koriander
1 knivspids chilipulver (efter smag)
1 spsk hvedemel
havsalt
Friskkværnet peber
olivenolie til stegning

Find opskriften i Meyers Grøn Mad

Find bogen her