Sådan gør du
Kage
Pisk smør og sukker sammen, til det bliver lyst og luftigt, og tilsæt æggene et ad gangen. Tilføj polenta, mandelmel og bagepulver samt limeskal og saft og rør det godt sammen.
Fordel dejen i en rugbrøds- eller springform foret med bagepapir, og bag kagen midt i ovnen i ca. 40 minutter ved 180°.
Tjek kagen undervejs. Den er færdig, når den føles fast og svampet men ikke blævret, når du trykker let på midten. Lad kagen køle helt af, inden du kommer glasur på.
Estragonglasur
Blend estragon og sukker til et fint, lysegrønt melis. Pisk æggehvide og melis i 10-15 minutter med en elpisker, til du får en fast masse, der ikke drypper fra piskeriset. Fordel glasuren over den afkølede kage.
Ingredienser
Kage
175 g smør
175 g sukker
3 æg
100 g minutpolenta
150 g mandelmel
8 g glutenfri bagepulver
saft og skal fra 2 usprøjtede lime
Estragonglasur
1 bundt frisk estragon
150 g sukker
30 g æggehvide
1 tsk limesaft