Tilbage til opskrifter

En grønnere hotdog

En grøn nyfortolkning af den traditionelle hotdog - som dog ikke er vegetarisk. Pølsen er stadig kødbaseret, men vi har tilsat hummus og en række friske, sprøde, bagte og syltede grøntsager, som giver din hotdog lige dét ekstra.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Langtidsbagte cherrytomater

Halver tomater og bag dem cirka en time ved 110-120 grader. Krydr med rosmarin, salt, peber - kom i en bøtte med olivenolie og sæt på køl - lav gerne flere, da de holder sig længe og kan bruges til alt muligt.

Hotdog

Grill asparges, brød og pølser. Har du ikke lavet dine langtidsbagte tomater kan du smide nogle i ovnen eller på grillen samtidig. Skær radisserne tyndt på et mandolin og læg i isvand.

Kom pølserne i brødet. Top med hummus. Kom syltet blomkål, radiser, stykker af grillet asparges og semidried tomater på. Top med sriracha og masser af karse.

Ingredienser

4 brioche pølsebrød
4 stk pølser
1 flækærte hummus
50 g langtidsbagte cherrytomater
2 radiser
3 asparges (eller andet lækkert grønt i sæson)
en smule syltet blomkål (eller andet sylt)
Sriracha
karse


Se hvordan Thomas Alcayaga laver sin fortolkning af

En grønnere hotdog