Meyers husmoderservice

Meyers Husmoderservice er en gratis servicefunktion, hvor du kan få svar alle dine spørgsmål om madlavning og bagning. Du kan skrive til os hele året rundt, men særligt til jul kan det jo være nødvendigt med et godt køkkenråd - eller to.

Når året lakker mod enden, glæder vi os til at samle familie og venner om nogle af årets vigtigste måltider, men det kan nemt give sved på panden for dem, der skal bringe de gode sager på julebordet.

Derfor er vi klar til at hjælpe dig, så du selvsikkert kan kaste dig over køkkenprojekterne i december.

Mangler du et godt tip, en opskrift eller har du spørgsmål? 

Måske har du ansvaret for juleanden for allerførste gang, måske har du forlagt din småkage-opskrift, eller også har du bare brug for ny inspiration og et saftigt kokketip.

Vi har kokke- og bageeksperter klar ved tasterne, hvis du skriver til madsnak@meyers.dk.

Vores hotline er varm Lillejuleaften

Du kan skrive til vores husmoderservice på alle hverdage op til jul i almindelig kontortid. Desuden holder vi ekstraordinært telefonen åben 23. december kl 10-12 på +45 25 10 27 66, så du kan få gastronomisk førstehjælp, hvis julemaden driller.

Husk at du også kan komme i kontakt med os på vores facebook- eller instagramside

 


Læs mere om den nye julekogebog?

Du kan læse meget mere om bogen 'Meyers Jul' lige her. Bogen tager over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling. Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse.