Kokke der leverer på topniveau

Kontakt os

Gastronomisk rejsehold og opkvalificering af jeres kokke

Det er vores uundværlige kolleger i køkkenet, der gør det hele muligt. Derfor sætter vi de bedste rammer for, at alle vores kokke kan udvikle sig og har frihed til kreativitet og innovation. Vi har skabt et ’gastronomisk rejsehold’ bestående af gastronomiske konsulenter, som understøtter vores kokketeam, foruden at vi tilbyder vores kokke opkvalificerende kurser, workshops såvel som inspiration og opskrifter til hverdagen.  

Vi gør os umage med at rekruttere fagligt dygtige kokke, der har lyst til at udvikle sig - og det kan man hos os! Vi har gode rammer for videreudvikling og dygtiggørelse, så vores kokketalenter kan få albuerum til at udfolde sig og flyvehøjde til at levere på topniveau dag efter dag. 

 

  • ET REJSEHOLD AF GASTRONOMISKE KONSULENTER

    Vores ’gastronomiske rejsehold’, bestående af ledende, gastronomiske medarbejdere (kokke), som er ansvarlige for den gastronomiske retning hos Meyers, og som understøtter kokketeamet på tværs.

    Gastro-teamet støtter op om og kvalitetssikrer i samspil med vores gastronomiske rådgivere i Meyers Madhus. Begge med tung faglighed og erfaring fra high end restauranter såvel som kantine- og/eller gastronomisk rådgivning. Det er vores rådgivere, der sammen med jer og jeres køkkenchef udvikler madprofilen og sætter den gastronomiske ramme.

    Gastro-teamet er også altid med i opstarten af en ny kantine – såvel som onboarding af nye kokke hos Meyers. Konsulenterne er med i køkkenet som en praksisorienteret support. Det er en vigtig del af vores indsats om at bibeholde og øge kvaliteten af jeres daglige frokost.

  • Udvikler den gastronomiske retning

    Former i partnerskab med jer den gastronomiske retning for jeres kantine

  • Sikrer kvaliteten af råvarer

    Former sammen med Indkøb kvaliteten af råvarer jf. principper fra Det Faglige Kodeks og bæredygtighedsstrategi

  • Uddanner og inspirerer kokketeamet

    Bidrager med faglig sparing overordnet og lokalt i den enkelte kantine

  • Mød vores gastroteam

    Thomas Starcke

    Kok og tidligere køkkenchef i restaurationsbranchen, hos Meyers kantiner og gastronomisk konsulent i hotelbranchen.
    Thomas Starcke er stærk i rejsen mod grønnere måltider og har bidraget til en 50% reduktion af kødforbruget i hos PKA på blot et år med en fastholdelse af kundetilfredsheden på 100%.

    Læs mere om vores kantiner
  • Mød vores gastroteam

    Mette Andy Beck

    Tidligere kok i restaurantbranchen, bl.a. Restaurant Pascal og Hotel Nimb samt køkkenchef for Meyers i Lyngby og Meyers Kantiner.

    Mette har over 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen og er stærk i innovation, events der udfordrer kreativiteten og bæredygtigt ansvar ifht. køkkendrift.

    Læs mere om vores kantiner
  • Kurser

    Som fødevarevirksomhed, med mange grene, har vi en dedikeret undervisnings- og opkvalificeringsressource gennem Meyers Madhus. Her forskes, formidles og rådgives der om gastronomi og værtskab i Meyers gennem et agendasættende arbejde med grøn omstilling. Det er også i Meyers Madhus, vi udvikler og skriver kogebøger og driver madkurser og teambuildings for virksomheder.

    Jeres køkkenchef og evt. kokke kommer flere gange årligt på kursusforløb i Meyers Madhus ud fra et alsidigt kursusprogram, hvor fokus både er teoretisk og praktisk med en bred diversitet på emner lige fra bæredygtighed til det japanske køkken.

  • Workshops

    Vores gastronomiske konsulenter afholder x årligt praktiske workshops, hvor små undervisningshold á fem kokke går i køkkenet sammen med en eller flere af de gastronomiske konsulenter. Her er der fokus på et afgrænset og praktisk område, og formålet er at give kokken brugbare redskaber, som kan anvendes i hverdagen i Meyers Kantiner. Workshop-emnet kan f.eks. være udskæringer eller grøn julemad.

  • Grøn take over

    Med grøn takeover lader vi vores gastronomiske konsulenter besøge en kantinen en hel dag, hvor de med køkkenteamet udveksler erfaringer og opskrifter på det grønne område. Det er altså en dag, hvor vi rydder buffeten og udelukkende arbejder med de grønne serveringer og taler om, hvordan man skaber velsmag i planteriget og hvilke teknikker og tilberedningsformer man kan gøre brug af for at bygge et tilfredsstillende grønt måltid.

    På dagen vil vi bl.a. servere et bredt udvalg af fyldige salater med bagte, syltede og rå grøntsager, marinerede nordiske bælgfrugter, forskellige slags grønt smørrebrød og naturligvis en grøn varm ret. Ved frokosttid vil teamet bruge ekstra tid på at fortælle om de nye retter og smagsoplevelser. Vi fokuserer altså både på den kulinariske del af måltidet, men også på værtskab og kommunikation som er vigtige for at lykkes med den grønne rejse – noget teamet allerede lykkes godt med i dag.

  • Signaturservices

    Værtskab er mange ting, og vi har udviklet en række signaturservices, som byder jeres medarbejdere på korte, overraskende serviceoplevelser. Det er en måde, hvorpå vi kan udleve vores baggrund og inspiration som iværksættere og restauratører; nogle gange tilbyder vi en smagsprøve, andre gange bryder vi rutinen, og altid sigter vi mod at dele vores passion og håndværksmæssige færdigheder. I løbet af året er der 12 forskellige temaer for signaturservicen i rotation, og I kan forvente at se dem rundt omkring i huset.

  • En struktureret årskalender

    Vores stjernekokke, gastronomiske udviklere samt historiefortællere og instruktører fra Meyers Madhus bidrager alle til årskalenderen, som vores kokketeam pejler efter. Kalenderen er et redskab til at systematisere både variation, temaer og engagement. Den dækker både forskellige temadage, køkkener og nye formater for spisning, så jeres kolleger oplever rigdommen i vores økosystem og inspiration. I kalenderen angives også ’månedens råvarer’ udvalgt efter sæsonen, som i den pågældende måned fylder mest i kantinerne – her inspireres kokkene og får viden derom.