Tilbage

Julefrokost ud af huset Nordsjælland

Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Så bestil julefrokost ud af huset i Nordsjælland og overlad maden til os, så du har mere tid til at hygge i december måned.

 • Lad os stå for menuen

  10% på julefrokosten

  Går I og overvejer at lade andre sørge for julefrokosten i år, så er det nu, I skal slå til. Vi giver nemlig 10% på menuen, hvis du bestiller inden d. 30. september.

  Brug koden '10JULEFROKOST' ved bestilling for at indløse din rabat.

  Bestil din julefrokost her
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Nordsjælland og omegn, så du trygt kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost ud af huset Nordsjælland

Få ting siger december og juletid som et veldækket bord komplet med saftige andelår, den krydrede rødkål, glinsende, brunede kartofler og ikke mindst den lune kirsebærsauce hældt over en skålfuld vaniljeprikket risalamande. Julen er nu engang hjerternes fest, og traditionen tro samles vi med familie og venner for at nyde hinandens selskab. Julefrokosten er en af mange traditioner, der samler os i december måned.

Årets julefrokost er et arrangement mange ser frem til, og der er en masse forventninger til den glædelige højtid, og det kræver utvivlsomt tid og energi at få indfriet dem alle. Vi ved alle, at årets julefrokost er en af de store arrangementer, som kræver planlægning, masser af tunge indkøb og timer i køkkenet. Det kan være svært at finde den nødvendige tid til at stå i køkkenet for at skabe den perfekte julefrokost menu. Befinder du dig i Nordsjælland, kan det derfor være oplagt at bestille julefrokost fra Meyers ud af huset i Nordsjælland. Lad vores dygtige kokke tilberede maden til din julefrokost i Nordsjælland, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Maden er anrettet på fade og i skåle, så du blot skal tage dig af den allersidste opvarmning, inden du kan lade gæsterne gå til bords og retterne gå rundt. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om både vores klassiske julefrokost samt vegetariske julefrokost.

Julefrokostmenuen 2023

Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost. Der er både en veltilberedt klassisk julefrokost menu med nyfortolkede julefrokost retter samt en velsmagende vegetarisk julefrokostmenu. Meyers julefrokost menu består af 12 traditionelle retter, som vi kender.

Den klassiske julefrokost menu består igen i år af et stort udvalg af retter, og der er helt sikker noget til en hver smag. Menuen vil byde på både fisk og kød og grøntsager samt en masse spændende men også velkendte krydderier og smage. Til de der spiser vegetarisk, bliver man bestemt ikke snydt, når man bestiller julefrokost hos Meyers. Her er kød og fisk selvfølgelig byttet ud med grøntsager og bælgfrugter, og disse er tilført smag med stor fornøjelse.

Glæd dig igen i år til en julefrokostmenu som er vil glæde alle gæster, og som kan spare dig for mange timer i køkkenet, uden at der er sparet på kvalitet og råvarer af højeste kvalitet. Med årets julefrokost 2023 fra Meyers er der kun tilbage at hygge sig med sine gæster og mærke den skønne julefred sænke sig.