Julefrokost Nordsjælland


Vi har sammensat en velsmagende julefrokost, som du hurtigt og nemt kan servere for dine gæster. Så bestil julefrokost ud af huset i Nordsjælland og overlad maden til os, så du har mere tid til at hygge i december måned. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Nordsjælland og omegn, så du trygt kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost ud af huset Nordsjælland

Forventningerne er høje til årets julefrokost, og det er vigtigt at vi har alle klassikerne på bordet. Julefrokost menuen har mange elementer og det kræver både tid og energi at indfri forventningerne til dem. Man kan ikke kunne udenom detaljeret planlægning, tunge indkøb og timevis i køkkenet. Værst af alt, så frarøver det en masse tid man kunne have brugt med sine nærmeste. Det er jo til hjerternes fest, hvor vi samles med dem vi holder af.   

Så lad vores dygtige kokke sørge for maden til din julefrokost i Nordsjælland, og befri sig selv for en masse besvær.

Meyers julefrokost

Bor du i Nordsjælland eller har du et sommerhus der skal bruges til en julefrokost, leverer vi også maden dertil. Vores kokke har sammensat en fantastisk klassisk julefrokost og en lækker vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Nordsjælland og omegn får du 12 smagfulde retter. 

Vores julefrokost følger den klassiske rækkefølge. Fisken serveres først, så kommer de lune retter og til sidst den klassiske juledessert. 

Vi serverer to slags fisk. Den ene er gammeldagsmodnede sild med rødløg, kapers og dild, hvortil I får en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Det er en sand klassiker, som vi har nyfortolket en lille smule. Den anden ret er en gravad laks enebær, fennikelfrø og dild hertil rævesauce. Til retterne er der også økologisk rugbrød og ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Menuens lune elementer er frikadeller med syltede agurker fra Samsø samt vores møre og saftige confiterede andelår, som serveres med en intens andesovs og julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Dertil kan du bruge de små danske kartofler til at få skovlet den lækre sovs op. Vi serverer også en frisk og fyldig salat af grønkål med citrusfrugter og valnødder samt langtidsstegte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Når der er blevet slået mave kan kampen om mandlen begynde. For der serveres naturligvis risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes der med et drys sukkerristede mandler.

Det var hele vores julefrokost menu, som du nemt og hurtigt kan bestille selv hvis du befinder dig i Nordsjælland.  


Levering af julefrokost Nordsjælland 

Julefrokosten leveres lige til døren i hele landet. Så du kan trygt bestille maden og have en hyggelig julefrokost i hjemmet eller i sommerhuset. Maden leveres anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage og du vælger om maden skal leveres kold eller varm (tillæg påregnes) og vi sørger selvfølgelig for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.