Tilbage

Julefrokost ud af huset Hillerød

Det er dejlig nemt at bestille Meyers julefrokost. Du slipper for alt besværet og får en fantastisk julefrokost leveret lige til døren. Så bestil julefrokost ud af huset i Hillerød og overlad maden til os, så du har mere tid til at hygge i december måned.

 • Meyers julefrokost

  JULEFROKOST UD AF HUSET

  Julen smager af forventning og traditioner – også hos os, hvor vi igen i år er klar med årets julefrokost. Til dig og familien derhjemme, til en frokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne.

  Vores kokke sørger for alle jeres favoritter side om side med sprøde vintersalater, nybagt brød og vaniljeprikket risalamande, hvis ikke I vælger den vegetariske udgave fuld af grønne juleretter, der har den dybde i smagen, vi forventer af julens måltider.

  Bestil julefrokost menu
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Hillerød og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Hillerød

December har til vane at være en travl måned og der mange ting der lige skal gå op i en højere enhed, men vigtigst af alt er de øjeblikke vi får med vores nærmeste. 

Du befri dig selv for mange timer i supermarkederne og kaos i køkkenet ved at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost.

Det er nemt og hurtigt at bestille julefrokosten. Du får mere tid i julemåneden og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. 

Meyers julefrokost menu

Vores kokke har sammensat en skøn julefrokost bestående af 12 klassiske retter. Alle retter er nøje udvalgt ud fra at ville give jer de bedste smagsoplevelser med fokus på både lækre råvarer og traditionernes ledetråd. Derfor er alle retter lavet med henblik på at det skal smage jul og alligevel vil vi også gerne overraske jer med spændende smagsoplevelser. Julefrokost 2024 er lavet både som vegetarisk menu og som den klassiske julefrokost menu. Derfor er der retter til enhver smag og ingen vil gå sultne hjem fra den højtidelige dag. 


Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Levering af julefrokost Hillerød 

Julefrokosten leveres i Hillerød anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få maden leveret lige til døren. Du vælger selv, om maden skal leveres kold eller varm (tillæg påregnes) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.