Julefrokost Hillerød


Bestil hurtigt og nemt julefrokost ud af huset i Hillerød. Vores kokke har sammensat en velsmagende julefrokost, som bliver leveret lige til døren.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Hillerød og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Hillerød

December har til vane at være en travl måned og der mange ting der lige skal gå op i en højere enhed, men vigtigst af alt er de øjeblikke vi får med vores nærmeste. 

Du befri dig selv for mange timer i supermarkederne og kaos i køkkenet ved at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost.

Det er nemt og hurtigt at bestille julefrokosten. Du får mere tid i julemåneden og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. 

Meyers julefrokost menu

Vores kokke har sammensat en skøn julefrokost bestående af 12 klassiske retter. 

Vi serverer en gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild og en gammeldags modnede sild med rødløg, kapers og dild serveret med en lækker karrycreme vendt med friske Lilleø-æbler. Vi hylder klassikerne fra julebordet, men fletter gerne nogle spændende nyfortolkninger ind i.  

Du får lune frikadeller serveret med syltede agurker fra Samø. Til forretterne får du også vores økologiske rugbrød og ølandshvedebrød fra Meyers Bageri. så du har noget at putte retterne på. 

Den lune ret suppleres med vores saftige confiterede andelår, med en god andesovs og julekrydret rødkål. Du kan bruge de små danske kartofler til at tømme tallerkenen for den dejlige sovs. Vi serverer også vores friske og fyldige salat med citrusfruger, ristede valnødder og grønkål samt langtidsbagte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Afslutningsvis serveres vores luftige risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og så toppes med et drys af sukkerristede mandler. Der er pakkes naturligvis også en hel mandel til den heldige vinder. 

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Levering af julefrokost Hillerød 

Julefrokosten leveres i Hillerød anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du kan få maden leveret lige til døren. Du vælger selv, om maden skal leveres kold eller varm (tillæg påregnes) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.