MAD UD AF HUSET

Se vores udvalg af menuer her og bestil mad ud af huset til fester og gæster.

Se alle vores menuer

Meyers Catering 2024

Bestil mad til festen

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi catering til din fest. Du skal måske snart begynde forberedelserne til fester i 2024. Meyers cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer mad ud af huset i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for levering. Vi leverer mortensaftenmenuen, julefrokosten, konfirmationsmenuen, juleaftensmenuen og nytårsmenuen til hele landet.

Skab feststemningen med vores mad ud af huset

Ønsker du at holde en minderig fest, så er godt selskab, nærvær og hyggelig stemning helt essentielt. Vi kan ikke sørge for det gode selskab, men til gengæld kan nem festmad fra Meyers catering være med til at løfte stemningen og skabe glæde hos dig og dine gæster. Friske, lokale råvarer tilberedt af kokke med stor passion for madhåndværket kan tilføre stor begejstring til dit arrangement. Derfor er vores menuer og buffeter også lavet af sæsonens mest friske råvarer, så maden til dit bryllup, din konfirmation eller din fest bliver en uforglemmelig oplevelse. Med festmad ud af huset fra Meyers sikrer du dig derfor et kulinarisk minde, der vil blive husket af både dig og dine gæster.  

Vores catering kan laves til alle slags fester - den store formelle og den lille i haven. Uanset omfanget af mad til festen, er vores dygtige kokke klar til at tilberede både den elegante 3-retters, den smagfulde buffet og den nemme receptionsmenu. Så er du sikret, at dine gæster går fra festen med sanselige madoplevelser i bagagen og med mætte og tilfredse maver. 

Bestil mad til festerne i 2024.