Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 345,-pr. person

Konfirmation 2024 - hovedret
Meyers konfirmationsbuffet

Buffeten fås i to forskellige versioner, den klassiske og den vegetariske. På begge menuer serveres der lækre salater og desserter.

På den klassiske buffet serveres der smørbagt fransk quiche med kartofler, bacon, løg og ærter samt varmrøget laks med dildolie, friskost, malt og sprød glaskål. Hovedretten består af rosastegt, dansk økologisk oksefilet med hjemmelavet, kold bearnaisecreme. 

Den vegetariske buffet har kun vegetariske elementer. Her serveres der fransk quiche med courgette, kartoffel, løg og ærter samt carpaccio af saltbagt selleri serveret med hasselnøddemayonnaise, sprød malt og syltede rødløg.


Buffet

Hvad serveres på buffeterne?

Klassisk menu

Forret servering

Smørbagt fransk quiche med kartofler, bacon, løg og ærter. Serveret med syltet peberfrugt

Varmrøget laks serveret med grøn dildolie, friskost, malt og sprød glaskål

Tomater i flere teksturer serveret med frisk oregano, olivenolie og pisket ricotta med citron

Hjemmelavet flækærtehummus og basilikum- og persillepesto 

 

Hovedret servering

Rosastegt, dansk økologisk oksefilet serveret med hjemmelavet, kold bearnaisecreme 

Gulerødder i mange farver serveret med en rosmarin- og salviemarinade og sprød, krydret dukkah

Ristede, danske kartofler med smør og frisk timian. Ved køb af kold buffet serveres der kold kartoffelsalat rørt med fintsnittet purløg og ristede kerner.

Bitre salater serveret med en frisk figenvinaigrette og sprøde croutoner 

 

Dessert servering

Hjemmelavet, mørk chokolademousse vendt med letpisket flødeskum

Syrligsød rabarbertrifli serveret med luftig vaniljecreme

Vegetarisk menu

Forret servering

Smørbagt fransk quiche med courgette, kartoffel, løg og friske ærter. Serveret med syltet peberfrugt

Carpaccio af saltbagt selleri serveret med hjemmelavet hasselnøddemayonnaise, sprød malt og syltede rødløg

Tomater i flere teksturer serveret med frisk oregano, olivenolie og pisket ricotta med citron

Hjemmelavet flækærtehummus og basilikum- og persillepesto 

 

Hovedret servering

Saftig svampeterrin serveret med aromatisk chimichuri med masser af friske urter

Gulerødder i mange farver serveret med en rosmarin- og salviemarinade og sprød, krydret dukkah

Ristede, danske kartofler med smør og frisk timian. Ved køb af kold buffet serveres der kold kartoffelsalat rørt med fintsnittet purløg og ristede kerner.

Bitre salater serveret med en frisk figenvinaigrette og sprøde croutoner 

 

Dessert servering

Hjemmelavet, mørk chokolademousse vendt med letpisket flødeskum

Syrligsød rabarbertrifli serveret med luftig vaniljecreme

Herunder finder du allergener for de forskellige menukomponenter i vores buffeter.

 

 Smørbagt fransk quiche med kartofler, bacon, løg og ærter. Serveret med syltet peberfrugt Laktose og gluten
Varmrøget laks serveret med grøn dildolie, friskost, malt og sprød glaskål Fisk, laktose og gluten
Tomater i flere teksturer serveret med frisk oregano, olivenolie og pisket ricotta med citron Laktose
Hjemmelavet flækærtehummus og basilikum- og persillepesto  
Rosastegt, dansk økologiske oksefilet serveret med hjemmelavet, kold bearnaisecreme  
Gulerødder i mange farver serveret med en rosmarin- og salviemarinade og sprød, krydret dukkah Nødder
Ristede, danske kartofler med smør og frisk timian Laktose
Bitre salater serveret med en frisk figenvinaigrette og sprøde croutoner Gluten
Hjemmelavet, mørk chokolademousse vendt med letpisket flødeskum Nødder og laktose
Syrligsød rabarbertrifli serveret med luftig vaniljecreme Laktose

 

Smørbagt fransk quiche med courgette, kartoffel, løg og friske ærter. Serveret med syltet peberfrugt Laktose og gluten
Carpaccio af saltbagt selleri serveret med hjemmelavet hasselnøddemayonnaise, sprød malt og syltede rødløg Nødder, laktose og gluten
Tomater i flere teksturer serveret med frisk oregano, olivenolie og pisket ricotta med citron Laktose
Hjemmelavet flækærtehummus og basilikum- og persillepesto  
Saftig svampeterrin serveret med aromatisk chimichuri med masser af friske urter Laktose
Gulerødder i mange farver serveret med en rosmarin- og salviemarinade og sprød, krydret dukkah Nødder
Ristede, danske kartofler med smør og frisk timian Laktose
Bitre salater serveret med en frisk figenvinaigrette og sprøde croutoner Gluten
Hjemmelavet, mørk chokolademousse vendt med letpisket flødeskum Nødder og laktose
Syrligsød rabarbertrifli serveret med luftig vaniljecreme Laktose

Tilvalg til buffeten

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores buffet.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland

Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00

Du vil modtage maden på fade og i skåle.

Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl indtil servering. Du kan bestille den kolde buffet her.

Du finder vejledningen til alle vores menuer her.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Hvis du ønsker, at bestille forskellige menuer til samme arrangement er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice. Vi skræddersyer festmenuer efter dine behov og som passer til din begivenhed, uanset om det er et virksomhedsevent, bryllup eller en privat fest. 

Ring til os Send os en e-mail

 

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Bestil buffet til din fest

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle. 

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt. 

Hvad skal man servere til festen?

Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik. 

Hvornår skal man vælge en buffet?

Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken. 

Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken. 

Buffet – klassisk eller vegetarisk? 

Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2024, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2024.