Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 170,-pr. person

Hvad står DHL for?

DHL Stafetten er et årligt tilbagevendende motionsløb, som i år kan fejre 40års jubilæum. DHL stafetten 2021 finder sted i Danmarks større byer - Aalborg, Aarhus, Sønderjylland, Odense og København. Hvert år samles mere end 3400 virksomheder til en dyst om at få depechen over målstregen. Løbet er udformet som et stafetløb, hvor deltagere fordelt på hold af 5, hver løber eller går en strækning på 5 kilometer. Meyers er med, når du sammen med dine kollegaer snører kondiskoene, for at begive jer ud på ruten i Fælledparken. 

Velsmagende mad til DHL stafetten

Skal du og dine kolleger med til den festlige løbsdag i Fælledparken, så lad os give en hånd med maden, så både de ihærdige løbere, de uundværlige heppere og alle de andre glade kolleger kan nyde et dejligt måltid, når strabadserne er overstået.

Vores kokke har sammensat en fristende picnicmenu, der er nem at gå til og sætter smag på jeres aften i Fælledparken. Glæd jer til sommerretter med danske råvarer, som kartofler med karse, tomatsalat med mozzarella, Meyers Cæsarsalat med vesterhavsost, nordisk chutney og lækre spyd med kød, selvfølgelig serveret med ølandshvedeboller.

Skal i have det ekstra godt til DHL motionsløb kan i blandt andet tilvælge Meyers madbrød med pesto, kartofler og ost, som er dejligt vegetarisk tilbehør, ekstra skud vitaminer med ingefær- og rødbedeshots eller Brownies fra Meyers bageri.

Menuen kommer i miljøvenligt engangsmateriale tilpasset holdstørrelse, så en kasse indeholder mad til 5 personer. Den afhentes nemt i vores telt på pladsen mellem kl. 16.30-19:00.

Flere end 25 personer til DHL København 2021?

Er I mere end 25 deltagere, kan vi levere maden på fade og skåle direkte til jeres telt. Kontakt Meyers Køkken på tlf: 39186900 eller skriv til post@meyers.dk.