Menu

Bemærk, at dette er vores menu fra 2023. Menuen til DHL 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen til DHL endnu.

Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Tynde skiver af rosastegt dansk økologisk okse
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Salat af sommerkål
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Nye danske kartofler med løvstikke
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Svampebøf fra Matr
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Salat af sommerkål
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Nye danske kartofler med løvstikke
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Variation af danske tomater med Lollandske ærter
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Romesco lavet på bagte, gule peberfrugter og ristede solsikkekerner
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Focaccia
Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Frugt- og grøntsagsshots

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 195,-pr. person

 • Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - Focaccia

  Vi står klar til at skabe rammerne for jeres DHL-arrangement

  DHL-stafet i Fælledparken

  Få et skræddersyet tilbud på jeres arrangement, hvis I er en større forsamling

  Vi har i mere end 30 år hjulpet med store events, fester og oplevelser for virksomheder, og vi står klar til at hjælpe med værtskabet, oppyntningen og kokke, bevæbnet med sensommerens bedste grøntsager og friske råvarer. Vi sørger for en velsmagende menu til alle løbere, heppere og kollegaer – naturligvis med læskende sager i glasset, søde desserter og sprøde snacks.

  Mulighederne er mange, så tag fat i os og få et godt tilbud på jeres arrangement til årets DHL-stafet.

  Kontakt os på post@meyers.dk eller tlf.: +45 39 18 69 00.

FAQ

Bestil senest kl. 12 tre dage før løbedagen. Vi tager forbehold for udsolgt. 

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 3 dage før løbedagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - torsdag kl. 09:00 - 18:00

Fredag kl. 09:00 - 18:00

Lørdag kl. 10:00 - 18:00

Søndag kl. 10:00 - 14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

I afhenter picnic-menuen på jeres løbedag (mandag d. 28. august - fredag d. 1. september) i Meyers udleveringstelt på pladsen.

Maden kan afhentes mellem 16:00 - 19:30 i vores udleveringstelt. Se hvor vores telt er placeret her.

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve afhentningsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Hvad står DHL for?

DHL Stafetten er et årligt tilbagevendende motionsløb. DHL stafetten 2023 finder sted i Danmarks større byer - Aalborg, Aarhus, Sønderjylland, Odense og København. Hvert år samles mere end 3.400 virksomheder til en dyst om at få depechen over målstregen. Løbet er udformet som et stafetløb, hvor deltagere fordelt på hold af 5, hver løber eller går en strækning på 5 kilometer. Meyers er med, når du sammen med dine kollegaer snører kondiskoene for at begive jer ud på ruten i Fælledparken.

Velsmagende mad til DHL stafetten 2023

Skal du og dine kollegaer med til den festlige løbsdag i Fælledparken i København 2023, så lad os give en hånd med maden, så både de ihærdige løbere, de uundværlige heppere og alle de andre glade kollegaer kan nyde et dejligt måltid, når strabadserne er overstået. 

Vores kokke har sammensat en fristende picnicmenu, der er nem at gå til og sætter smag på jeres aften i Fælledparken. Glæd jer til sommerretter med danske råvarer, som vil være et velsmagende punktum for en glad løbedag.

Sund og mættende mad til årets DHL motionsløb

Meyers picnickurv kommer i miljøvenligt engangsservice tilpasset holdstørrelse, så en kasse indeholder mad til 5 personer. 

Forudbestil en lækker picnicmenu til jeres DHL stafet i København hos Meyers. Picnicmenuen er nem at anrette og kan nydes, efter I har løbet. Det er muligt at bestille både en klassisk og vegetarisk udgave af den sommerlig menu.

Meyers picnicmenu til DHL stafetten 2023

Den klassiske DHL picnicmenu byder i 2023 på rosastegt okse med marinerede røgede rødder og saltede mandler, sommerkål og fennikelcrudité med vinaigrette på sennepsfrø og pæreeddike og ristede kerner, nye danske kartofler med løvstikke og radiser, variation af danske tomater med Lollandske ærter og mild sennepsvinaigrette med salvie, romesco lavet på gule peberfrugter og ristede solsikkekerner. Dertil hjemmebagt focaccia-brydebrød med tørret ramsløg, olivenolie og flagesalt. 

Den vegetariske picnicmenu adskiller sig ikke meget, men vil fremfor okse byde på svampebøf fra Matr med marinerede røgede rødder og saltede mandler. Derudover er den klassiske og vegetariske menu ens.  

Hvis dine kollegaer skal forkæles lidt ekstra efter at have knoklet og konkurreret på løbebanen, kan I bestille smagfulde tilvalg. Bestil frugt- og grøntsagsshots, der kan give den sidste energi inden DHL stafetten skydes i gang. Tilvælg snacknødder og kolde drikkevarer til den lune sommeraften – bestil: Meyers Bobler Riesling Cremant Brut, Meyers Rødvin Cötes du Rhöne ØKO, Meyers Hvidvin Riesling ØKO, Meyer Bajer fra To øl, økologisk saft fra Montauk eller Meyers økologiske Æblemost. Slut jeres picnin af med flødeboller fra Mark Hermann og en skøn mandelkage med danske sommeræbler. Uanset hvor mange tilvalg I bestiller til jeres Meyers picnickurv, vil det uden tvivl blive en hyggelig aften med kollegaerne. 

Afhentning

I afhenter Meyers picnicmenu på jeres løbedag (mandag d. 28. august - fredag d. 1. september 2023) i Meyers udleveringstelt på pladsen. 

Tidspunkt for afhentning samt oversigtskort vil blive offentliggjort, når vi kommer tættere på DHL Stafetten.