Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

FAQ

For levering: senest d. 2. juni kl. 16:00.

For afhentning: 3. juni kl. 16:00.

 

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordren. 

Du kan justere i din ordre indtil kl. 12:00 fire dage før leveringsdagen.

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før kl. 12:00. Det er ikke muligt helt at annullere bestillingen eller ændre din ordre til at blive leveret i stedet for at afhente på hjemmesiden. Dette skal gøres telefonisk inden for vores kundeservice åbningstid, som er mandag-fredag mellem 9:00-17:00 på telefon 39186900.

  • Levering: lørdag d. 5. juni - deadline for ændringer d. 1. juni inden kl. 12.00 
  • Afhentning lørdag d. 5. juni - deadline for ændringer d. 1. juni inden kl. 12.00 

Log ind på din bestilling her og juster antallet af kuverter eller tilføj tilvalg. 

Det er ikke muligt at bestille vores menu til mindre end 2 kuverter.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden, som er mandag-fredag fra 9.00-17:00 på telefon 39186900. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

Meyers Køkken har tilberedt og pakket maden så den kan anvendes og spises i minimum 2 dage fra modtagelse. 

 

Ved modtagelse pakkes maden ud og lægges på køl i køleskabet til I skal anrette og spise. 

Se vejledningen her

Fars dag menuen leveres lørdag d. 5. juni.

Menuen leveres mellem kl. 8-16. Dagen inden modtager du en sms dagen med et 2-timers interval for leveringen. 

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klart til jeres fars dag-middag. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

Du kan afhente fars dag menuen fra Meyers Deli  Gl. Kongevej eller Meyers Spisehus i Lyngby d. 5. juni.

 

Afhentningstidspunkter: 

Meyers Deli: kl. 10.00-18.00 

Meyers Spisehus: kl. 10.00-18.00 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

Fra du modtager maden, skal det senest spises 2 dage efter. Fars dag menuen kan holde sig t.o.m. d. 6. juni. 

 

 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen forekommer fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       10.00-17:00 

Ring til 39186900 eller skriv til post@meyers.dk. 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten.

 

Vi tager ikke termokasserne med retur. De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden.

 

Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Når du bestiller reserverer vi 1 krone på dit kort. Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Hvornår er det fars dag?

Fars dag 2022 falder lørdag den 5. juni. Dagen bliver markeret ved at hylde fædres indsats, og traditionen startede for første gang den 19. juni 1910 i USA. Fars dag i Danmark blev dog først indført i 1935. Denne dag giver mulighed for at vi kan udtrykke vores glæde overfor en anden person samt taknemligheden for alt hvad fædrene har gjort for os. For nogle vil dagen være at mindes en elsket mand, som ikke længere er hos os eller fejre dagen med sin far, papfar eller bedstefar. Fars dag sætter ingen grænser for hvem du ønsker at takke.

Fars dag gave

Går du med tanker om at give en gave til fars dag og mangler gaveideer til ham? Måske har han ingen gaveønsker? Det er altid svært at finde en betydningsfuld gave til manden der har alt. Derfor har Meyers sammen med de dygtige kokke lavet en velsmagende og lækker fars dag menu, som udgør en smagfuld og hyggelig gave til ham. Her sætter vi rammerne for en god og velsmagende middag, hvor I blot skal nyde hinandens selskab og ønske en glædelig fars dag.

Lad dig derfor inspirere af Meyers menu og giv en smagsoplevelse i gave til fars dag, hvor I kan samles og tale om alle de minder I har sammen og kommer til at skabe fremover. Dette er den perfekte personlige gave, hvor I kan bruge aftenen sammen til en lækker middag med bøf bearnaise.

Fars dag menu

Meyers fars dag menu består af 3 retter. Først en forret med velsmagende håndpillede rejer og lækkert tilbehør i form ad ramsløgsaioli og surdejsbrød fra Meyers Bageri. Hovedretten vil stå på et godt stykke kød, med bearnaisecreme og flere af sæsonens råvarer. Til sidst vil desserten bestå af en delikat trifli af rabarber og røde bær. Alle retter er smagt til af vores dygtige kokke med fokus på kraft og smag til denne middag med forårsfornemmelser.