Catering til påske

Med en klassisk påskefrokost træder vi for alvor ind i foråret. De første grønne skud viser sig i haven, vi plukker små gulerødder, radiser, forårsløg og dild og sætter de spæde råvarer i selskab med både æg og påskekylling. En skøn påskemiddag ud af huset - klar til servering om dit påskebord. ​

  • Kylling med smag af frihed

    Vi får alle vores kyllinger fra Løgismose, hvor de opdrættes i fuld frihed i de franske skove.

  • Minimal forberedelse

    Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så du blot skal sørge for det allersidste.

  • Leveret til døren

    Vi leverer mad ud af huset til døren i Storkøbenhavn og omegn.

Påske 2020

Det siges jo, at julen varer lige til påske. Dermed er påsken bestemt også det tidspunkt på året, hvor vi for alvor trænger til at lade foråret komme inden døre, dække bordet med påskeliljer og nyde smagen af forårets spæde grøntsager. Du spørger måske med længsel i stemmen: ”Hvornår er det påske?”, hvilket vi godt kan forstå. I 2020 falder påsken i starten af april, nærmere bestemt er påskedag i år søndag den 12. april. Påsken falder forskelligt fra år til år, da påskedag altid falder første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgnet. Af samme grund skifter datoen for fastelavn, Kristi himmelfart og pinse også fra år til år.

Nu, hvor det er på plads, hvornår du skal invitere gæster til påskefrokost, så er det også nødvendigt at vide, hvorfor vi holder påske. Den kristne påske er baseret på den jødiske påskefejring, hvor den jødiske udvandring fra Egypten mindes ved blandt andet at spise et fælles påskemåltid bestående af et ofret lam, usyrede brød og bitre urter. Der er blandt andet herfra, at mange af os i dag mener, at lam hører sig til på en påskefrokostmenu.
Den kristne påske adskiller sig fra den jødiske påske ved at se Jesu død og opstandelse som tegn på Guds frelse. Palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag er helligdagene i påsken, som de fleste har styr på og ofte også en af de dage, hvor påsketraditioner holdes i hævd, og der inviteres til frokost med skønne forårsretter og påskemad.

 

Mad ud af huset til påskefrokost

Hvad end du har påsketraditioner eller ej, så synes vi, at det er vigtigt at værne om gode relationer og samles med venner og familie over det gode måltid. En middag med dejlig påskemad i solens begyndende varme er uden tvivl en god anledning til netop dette, hvor forårets bedste råvarer spiller hovedrollen i påskemenuen. Fyld påskebordet med blandt andet sprøde, milde asparges, danske rabarber, sild med smilende æg, lakserillette og selvfølgelig godt brød bagt på surdej.

Imellem karrysild, påske lam og påske dessert kan I slå mave med diverse påskelege. Gå på jagt i haven efter påske æg, eller vær kreativ med at puste æg. Prøv også at mal påske æg, så de kan indgå som dekorativ pynt på et smukt dækket middagsbord, og danne ramme om et lækkert påskebord, hvad end det er en klassisk eller vegansk påskefrokost.

Påskemad til levering i hele landet

I 2020 leveres Meyers påskefrokost til hele landet. Vores kokke har gentænkt en traditionel påskefrokost, så du vil finde genkendelige elementer, men også opleve nye smage til påskemenuen. Vores retter laves altid med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer og med tanke på miljø, dyrevelfærd og økologi. Det bidrager, efter vores mening, til den bedste helhedsoplevelse, hvis du bestiller påskefrokost ud af huset og markerer, det for alvor er forår.

Vegetarisk påskefrokost eller klassisk påskefrokost?

Når du inviterer til påskemiddag, bør der selvfølgelig være noget for enhver smag. Med Meyers påskefrokost 2020 kan du både vælge den vegetariske påskefrokost eller den klassiske påskefrokost med æggecreme, sild, gode forårssalater og ikke mindst lækre Vol au vant, som er en form for tartelet med høns i asparges. Retterne er vores bud på påskefrokost mad, hvor kombinationen mellem velkendte og nye komponenter med udgangspunkt i forårets råvarer understreger, at det nu er forår. Begge påskemenuer leveres i hele landet med brød fra Meyers bageri.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til påskefrokost menuerne.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.