PÅSKE

Foråret og påsken er på vej. Solen luner på næsen, vintergækkerne titter op i havebedet, og snart er det påske. Der er optimisme og lys forude og alt mulig grund til at samle de nærmeste til påskefrokost i haven, i sommerhuset, på terrassen eller omkring spisebordet derhjemme. Vi har udviklet to forskellige menuer – klassisk eller vegetarisk – som leveres direkte til dørtrinnet klar til de sidste, nemme køkkentouches inden servering.

 • Den klassiske

  Påskefrokost

  Vi holder traditionerne i hævd, for der er både gammeldags modnede karrysild, gravad laks med fennikelcrudité og cremet hønsesalat vendt med røgede rødder og estragon på årets påskemenu.
  Du kan være sikker på at kunne dække et overdådigt frokostbord i påskedagene, der både syner og smager af forår og lyse tider.

  Bestil menu
 • Den vegetariske

  Vegetarisk påskefrokost

  Kald familien sammen til påskefrokost og overrask med en velsmagende, vegetarisk påskefrokost. Vi har givet de gode gamle klassikere en kærlig, grøn opdatering, så I kan samles om cremet æggesalat, brandade af saltbagt knoldselleri med fennikelcrudité og svampeterrin med karamelliserede løg side om side med hjemmebagt brød og pisket smør.

  Bestil menu
 • Sæsonens råvarer

  Intet siger forår og lysere tider mere end sprøde grøntsager og traditionel påskefrokost

 • Minimal forberedelse

  Du blot skal sørge for at anrette retterne

 • Leveret til døren

  Vi leverer påskefrokosten i Storkøbenhavn ned til 4 personer

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

Påske 2024

Vejret begynder at klare op og blomsterløg kommer til live – foråret er på vej og dermed også påsken. For mange familier betyder det begyndelsen på en række hyggelige traditioner såsom at dekorere huset med påskepynt, klippe gækkebreve og gemme påskeæg. Påskeferien kan hurtigt gå med disse aktiviteter, og der skal selvfølgelig også være tid til at afholde påskefrokosten 2024. 

Det siges, at julen varer lige til påske. Dermed er påsken bestemt det tidspunkt på året, hvor vi trænger til at lade foråret komme inden døre, dække bordet med påskeliljer og nyde smagen af forårets spæde grøntsager. Du spørger måske med længsel i stemmen: ”Hvornår er det påske?”, hvilket vi godt kan forstå. I 2024 falder påsken i slutningen af marts, nærmere bestemt er påskedag i år søndag d. 31. marts. Påsken falder forskelligt fra år til år, da påskedag altid falder første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgnet. Af samme grund skifter datoen for fastelavn, Kristi himmelfart og pinse også fra år til år. 

Nu, hvor det er på plads, hvornår du skal invitere gæster til påskefrokost, så er det også nødvendigt at vide, hvorfor vi holder påske. Den kristne påske er baseret på den jødiske påskefejring, hvor den jødiske udvandring fra Egypten mindes ved blandt andet at spise et fælles påskemåltid bestående af et ofret lam, usyrede brød og bitre urter. Der er blandt andet herfra, at mange af os i dag mener, at lam hører sig til på en påskefrokostmenu. 
Den kristne påske adskiller sig fra den jødiske påske ved at se Jesu død og opstandelse som tegn på Guds frelse. Palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag er helligdagene i påsken, som de fleste har styr på og ofte også en af de dage, hvor påsketraditioner holdes i hævd, og der inviteres til frokost med skønne forårsretter og påskemad. 

Mad ud af huset til påske 2024

Hvad end du har påsketraditioner eller ej, så synes vi, at det er vigtigt at værne om gode relationer og samles med venner og familie over det gode måltid - brug da påskefrokosten som en god undskyldning. En middag med dejlig påskemad i solens begyndende varme er uden tvivl en god anledning til netop dette, hvor forårets bedste råvarer spiller hovedrollen i påskemenuen. Fyld påskebordet med blandt andet gammeldagsmodnede sild, gravad laks med fennikelcrudité, cremet hønsesalat og selvfølgelig godt brød bagt på surdej. Meyers køkken leverer gerne påskefrokosten hjem til jer, så I kun skal lægge tid og kræfter i borddækning og hyggen. Meyers påskefrokost tilbyder både klassisk påskefrokostmenu samt en vegetarisk påskefrokost. Med menuen ud af huset bliver det ikke nemmere at være værter for årets påskefrokost. 

Idéer til påske 

Imellem karrysild, gravad laks og hønsesalat kan I slå mave med diverse påskelege. Gå på jagt i haven efter påskeæg, eller vær kreativ med at puste æg. Prøv også at male påskeæg, så de kan indgå som dekorativ pynt på et smukt dækket middagsbord, og danne ramme om et lækkert påskebord, hvad end det er en klassisk eller vegetarisk påskefrokost. 

Ud over at påsken byder på en traditionel påskemiddag, så følger helligdagene også med, hvor familien har mulighed for, at lade dagene stå i familiens tegn. Problemet kan hermed opstå, når man hvert år skal tænke kreativt og finde på nye, sjove og spændende aktiviteter. Derfor har vi samlet gode idéer til en kreativ og hyggelig påske.  

Fold din kreative side ud og lav et gækkebrev, hvor du med flotte forårsfarver kan bidrage til påskestemningen. Til sidst kan du finde et digt og skrive dit navn med prikker og sende det med en fin påskelilje i kuverten. Hvis ikke modtageren gætter dit navn efter tre forsøg, må du få et påskeæg. Afsløres du, er det til gengæld dig, der må forære et påskeæg. 

Lav din egen påskepynt til bordet ud fra dine kreative evner eller find inspiration i flere DIY fra internettet. Pust og mal dine æg i forårenes farver, med påskekyllinger eller påskeliljer. Eller hvad med en udvidet version af æggejagt? Skriv på dine æg og læg dem ud i haven. Lad æggene lede til gåder og giv dine æggejægere lidt udfordring, før de når til æggeskatten.  

Pynt en flot kage med æg, forårsfarver og chokoladepynt, du selv laver. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Påskemad til levering i Storkøbenhavn

I 2024 leveres Meyers påskefrokost til Storkøbenhavn. Vores kokke har gentænkt en traditionel påskefrokost, så du vil finde genkendelige elementer, men også opleve nye smage til påskemenuen. Du vil også finde en vegetarisk påskefrokostmenu. Retterne til påskefrokosten fra Meyers køkken laves altid med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer og med tanke på miljø, dyrevelfærd og økologi. Det bidrager, efter vores mening, til den bedste helhedsoplevelse, hvis du bestiller påskefrokost ud af huset og markerer, at det for alvor er forår. Bestil påskefrokost til Storkøbenhavn.