Vegetarisk påskefrokost

Bestil her

En forårsspækket vegetarisk påskefrokost med grøntsagerne i fokus

Igen i år har vi sammensat en smuk vegetarisk påskefrokost med alle de klassiske smage, spæde grøntsager og friske urter, der dufter af forår. Vi leverer menuen lige til døren - du skal blot anrette retterne inden du serverer menuen for dine gæster.
 

  • Vegetarisk påskefrokost

    Overrask familien med en velsmagende, vegetarisk påskefrokost.

    Vi har givet de gode gamle klassikere en kærlig, grøn opdatering, så I kan samles om cremet æggesalat, brandade af saltbagt selleri, svampeterrin med karamelliserede løg og creme af Nakskov bønner med røgede rødder, sprøde løg og karse.

    Bestil menuen her
  • Kold menu leveret i fade og skåle, der nemt kan anrettes

  • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

  • Bestil senest kl. 12 tre dage før

Vegetarisk påskefrokost 2024

En traditionel påske forbindes ofte med retter hvor fisk og kød er i fokus, hvilket flere mener hører sig til på påskebordet. Men hvad spiser man til påskefrokost, hvis man har et ønske om en vegetarisk version af en påskefrokost? Vi har erfaret, at efterspørgslen for vegetariske og veganske løsninger har en større efterspørgsel. Den grønne agenda ligger os altid på hjerte og vi arbejder derfor altid på at skabe smukke og velsmagende vegetariske retter til ellers klassiske menuer. 

Den alternative påskefrokost

Er man til spændende vegetariske påskefrokostopskrifter, som åbner nye smagsoplevelser, glæder vi os til at tilbyde jer denne alternative påskefrokost. Vores kompetente kokke har skabt en velsmagende vegetarisk påskefrokostmenu, hvor dine gæster og du ikke vil savne den klassiske sild, høns i asparges eller påskelam. Med Meyers vegetariske påskefrokost, skal tiden og ideerne ikke spænde ben for en frokost med det grønne i fokus. Den vegetariske påskemad henter inspiration i forårets grønne smage og i årstiden bedste råvarer, der alle er fulde af smag, tekstur og aroma.

Vores vegetariske påskefrokostmenu

I påsken 2024 består vores vegetariske påskefrokostbuffet af cremet æggesalat, brandade af saltbagt selleri og saftig svampeterrin med karamelliserede løg. Ingen klassisk påskefrokost uden godt, hjemmebagt brød. Derfor medfølger der også økologisk surdejsbrød og økologisk maltrugbrød med prisket smør på kærnemælk og flagesalt med. Hertil kan du stille en frisk forårssalat på bordet med fermenterede asparges og kerner. Den passer perfekt til påskemiddagens resterende retter.

Skal vi levere jeres vegetariske påskemad?

Vi leverer den vegetariske påskemad på Sjælland, så du kan nyde godt af vores kokkes bud på en indbydende påskefrokost til vegetarer eller til gæster, der ønsker en mere grøn menu. Vedlagt din bestilling vil du finde en trin-for-trin vejledning, der guider dig igennem alt lige fra modtagelse af påskemenuen til opvarmning og anretning af påskeretterne. Så kan du holde påskemadstraditionerne ved hævd.

Hvis ikke alle dine gæster til årets påskemiddag er vegetarer, kan påskefrokosten naturligvis bestilles ud af huset i en kombination med vores klassiske påskefrokost med kød. Derudover har du mulighed for, at lave en række tilvalg til påskefrokosten, så du er sikker på, at dine gæster får den fulde påskeoplevelse.

Tilvalg til din bestilling laves, efter du har valgt antal kuverter og indtastet dine personlige oplysninger. Det er også herefter, du kan vælge, hvor mange af det samlede antal påskefrokost kuverter, der skal være klassiske med kød og hvor mange, der skal være helt grønne og vegetariske.

Bestil vegetarisk påskefrokost 2024