Vegetarisk påskefrokost

Bestil her

En forårsspækket vegetarisk påskefrokost med grøntsagerne i fokus

Igen i år har vi sammensat en smuk vegetarisk påskefrokost med alle de klassiske smage, spæde grøntsager og friske urter, der dufter af forår. Vi leverer menuen lige til døren - du skal blot varme retterne op og anrette dem inden du serverer menuen for dine gæster.
 

  • Leveres til hele landet

  • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

  • Bestil senest 4 dage før

FAQ

 Her kan du se din bestillingsfrist for følgende leverings eller afhentningsdatoer 

  • Levering torsdag d. 14. april -  bestil senest d. 10. april kl. 23:59
  • Levering lørdag d. 16. april - bestil senest d. 12. april kl. 23:59

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordreren. 

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringen. 

  • Levering torsdag d. 14. april -  deadline for ændringer d. 10. april kl. 12:00
  • Levering lørdag d. 16. april - deadline for ændringer d. 12. april 12:00

Log ind på din bestilling her 

Det er ikke muligt at bestille vores påskefrokost til mindre end 4 kuverter.

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden.

 

Åbningstider for kundeservice:  

D. 14. april - 16. april:   10.00-18.00

D. 17. april:                  10.00-14.00

D. 18. april:                  10.00-18.00

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

 

Påskefrokosten er pakket, så du kan servere menuen den dag der passer dig

Maden der leveres d. 14. april og kan anvendes t.o.m. d. 16. april.

Maden der leveres d. 16. april og kan anvendes t.o.m. d. 18. april.

 

Skal du bruge påskemenuen til frokost lørdag d. 16. april, skal du bestille maden til levering den 14. april for at være sikker på at I kan sætte jer til bords kl. 12.00.

 

Find vejledningen her

Påskefrokosten leveres torsdag den 14. april og lørdag den 16. april.

 

Menuen leveres mellem kl. 8.00-16.00. Dagen inden modtager du en sms med et 2-timers interval for leveringen. 

OBS! Vi kan ikke garantere at leveringen sker inden klokken 12.00, så det er vigtigt du bestiller vores påskefrokost til levering 1-2 dage før du skal bruge den, hvis du skal spise den til frokosttid klokken 12.00.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

Madens holdbarhed: 

Levering torsdag d. 14/4: kan spises t.o.m. søndag d. 17/4 

Levering lørdag d. 16/4: kan spises t.o.m. tirsdag d. 19/4 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen sker fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten - men vi tager dem ikke med retur.

De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden. 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

 

OBS! Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen. I første omgang reserveres 1 krone på dit kort. 

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Vegetarisk påskefrokost 2023

En traditionel påske forbindes ofte med retter hvor fisk og kød er i fokus, hvilket flere mener hører sig til på påskebordet. Men hvad spiser man til påskefrokost, hvis man har et ønske om en vegetarisk version af en påskefrokost? Vi har erfaret, at efterspørgslen for vegetariske og veganske løsninger har en større efterspørgsel. Den grønne agenda ligger os altid på hjerte og vi arbejder derfor altid på at skabe smukke og velsmagende vegetariske retter til ellers klassiske menuer. 

Den alternative påskefrokost

Er man til spændende vegetariske påskefrokostopskrifter, som åbner nye smagsoplevelser, glæder vi os til at tilbyde jer denne alternative påskefrokost. Vores kompetente kokke har skabt en velsmagende vegetarisk påskefrokostmenu, hvor dine gæster og du ikke vil savne den klassiske sild, høns i asparges eller påskelam. Med Meyers vegetariske påskefrokost, skal tiden og ideerne ikke spænde ben for en frokost med det grønne i fokus. Den vegetariske påskemad henter inspiration i forårets grønne smage og i årstiden bedste råvarer, der alle er fulde af smag, tekstur og aroma.

Vores vegetariske påskefrokostmenu

I påsken 2023 består vores vegetariske påskefrokostbuffet af grillede, grønne asparges med artiskokvinaigrette, sprøde urtedeller lavet på dansk quinoa fra Lolland Falster, samt terrine af forårets grøntsager og perlebyg med Vesterhavsost, grillede løg og tørrede blomster. Ingen klassisk påskefrokost uden tarteletter. Derfor medfølger der også tarteletter med frikassé af asparges, radiser og ærter – en lækker og elegant vegetarisk udgave af tarteletter med høns i asparges. Hertil kan du stille to forskellige forårssalater på bordet, der passer perfekt til påskemiddagens resterende retter.

Vores vegetariske påskefrokost bliver leveret med Meyers økologiske surdejsbrød bagt med stenformalet mel, som er dyrket i Norden, bedre kendt som ølandshvedebrød, samt Meyers eget økologiske rugbrød. Til brødet følger naturligvis pisket smør.

Skal vi levere jeres vegetariske påskemad?

Vi leverer den vegetariske påskemad i hele landet (kun til brofaste øer), så du kan nyde godt af vores kokkes bud på en indbydende påskefrokost til vegetarer eller til gæster, der ønsker en mere grøn menu. Vedlagt din bestilling vil du finde en trin-for-trin vejledning, der guider dig igennem alt lige fra modtagelse af påskemenuen til opvarmning og anretning af påskeretterne. Så kan du holde påskemadstraditionerne ved hævd.

Hvis ikke alle dine gæster til årets påskemiddag er vegetarer, kan påskefrokosten naturligvis bestilles ud af huset i en kombination med vores klassiske påskefrokost med kød. Derudover har du mulighed for, at lave en række tilvalg til påskefrokosten, så du er sikker på, at dine gæster får den fulde påskeoplevelse.

Tilvalg til din bestilling laves, efter du har valgt antal kuverter og indtastet dine personlige oplysninger. Det er også herefter, du kan vælge, hvor mange af det samlede antal påskefrokost kuverter, der skal være klassiske med kød og hvor mange, der skal være helt grønne og vegetariske.

Bestil vegetarisk påskefrokost 2023