Catering til herrefrokost

En dejlig middag danner rammerne for en vellykket herrefrokost. Vores kokke håndplukker de allerbedste råvarer og pisker, rører og steger i timevis, så du og dine gæster kan nyde en velsmagende menu på ugens sidste aftener. Bestil nemt herrefrokost ud af huset og få leveret menuen lige til døren.

 • Vores udvalg

  Se alle menuer

  Vi tilbyder alt fra en klassisk buffet, 3-retters menu, retter med fokus på det grønne og altid med sæsonens råvarer.

  Find menu
 • Smagen af sæson

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du får dem, når de er allerbedst.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så du blot skal sørge for det allersidste.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til menuerne.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Herrefrokost ud af huset

Planlægger i årets herrefrokost? Udover at finde på herrefrokost aktiviteter skal I også sørge for en madoplevelser, der perfekt passer til dagen. Der er ikke noget bedre end at samle sig om bordet i bedste selskab og nyde en god frokost eller middag af sæsonens bedste råvarer. Skal det gå nemt, uden at I skal gøre noget, kan I bestille herrefrokosten ud af huset fra Meyers. Vores kokke tilbereder det hele og så bliver det leveret lige til døren. Vi mener at vi har den perfekte herrefrokost menu at tilbyde. 

Mad til herrefrokost

Hvad serverer man til herrefrokost? Der er dog ikke ét svar på hvad en rigtig herrefrokost er. En herrefrokost er tit betegnelsen for et måltid til gæster med sunde appetitter og hvor der ikke mangler noget til bords. Tørsten slukkes i veludvalgte drikkevarer og til slut nydes desserten, så man tilfreds man læne sig tilbage efter det store måltid. Bliv inspireret af vores catering menuer til jeres herrefrokost, få f.eks. leveret 3-retters herremenu lige til døren. Herrefrokost mad kan også være i form af en buffet, som deles henover bordet. 

Bestil jeres herrefrokost menu fra Meyers

Vi har erfaring med levering af mad til alle slags arrangementer, og det ville glæde os at kunne levere en gastronomisk oplevelse til jeres herrefrokost. Holder i derfor jeres herrefrokost i København og omegn, kan I nemt få en velsmagende oplevelse leveret lige til døren.