Catering til fødselsdag

Lad os sørge for, at det bliver en velsmagende oplevelse at fylde år. Hvad enten fødselsdagen skal fejres med mange eller få, om det er rund fødselsdag for firmaet eller blot en intim fødselsdagsmiddag med de nærmeste venner og familie, så har vi maden klar. Vores kokke håndplukker de allerbedste råvarer og pisker, rører og steger i timevis, så du og dine gæster kan nyde en velsmagende menu.

 • Se vores udvalg af menuer

  Se alle menuer

  Vi tilbyder alt fra en klassisk buffet, 3-retters menu, retter med fokus på det grønne eller noget helt fjerde. Find den menu, som passer til din fødselsdag.

  Find menu
 • Smagen af sæsonen

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du får dem, når de er allerbeds.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Kanapéer, buffet eller 3-retters?

  Vi har maden klar til hvordan du end ønsker at fejres.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan din/firmaets fødselsdag kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til fødselsdage

Nogen vil kalde det årets højdepunkt, andre går mere stille med dørene, når det kommer til at annoncere begyndelsen på sit nye år. Uanset, hvordan du fejrer din fødselsdag, og om det er en 90-års fødselsdag eller endda en 1-års fødselsdag, så sætter de fleste pris på god mad. Gør plads til fødselsdagssang, hygge og ren forkælelse ved at lade vores kokke tilberede maden til din fødselsdag og få den leveret i Storkøbenhavn og omegn.

Ovenfor har vi samlet vores mest populære menuer til fejring af fødselsdage. Der er stor forskel på, hvad folk synes er lækker mad til fødselsdage, og derfor har vi samlet et bredt udvalg af muligheder, som alle kan tilføre noget specielt til din fødselsdagsfest. Alle menuer skifter naturligvis i løbet af året, så du er sikret sæsonens bedste råvarer. Vælg for eksempel en smagfuld og klassisk 3-retters fødselsdagsmenu eller en stor buffet, der også fås i en indbydende vegetarisk version. Holder du en stående fødselsdag, kan vi tilbyde en smuk receptionsmenu, der efter dit ønske består af 5, 7 eller 9 kanapéer.

Vil du hellere have en helt uformel fødselsdag? Så har Meyers dygtige kokke udviklet den helt rette inspirerende delemadsmenu. Delemad er en række særdeles velsmagende retter, der ikke er tallerkenanrettede, men som I kan nyde i fællesskab og sende rundt om bordet. Delemad skaber en uformel, afslappende og intim stemning med smag og fællesskab i fokus. Med andre ord eMeyers Delemad uhøjtidelig og velsmagende gæstemad.

Ved at servere delemad til din fødselsdag skaber du de perfekte rammer til interaktion på kryds og tværs af gæsterne, og med det skiftende tema i vores delmadsmenuer kan den bestilles igen og igen med helt nye smagsindtryk hver gang. Meyers kompetente kokke sikrer, at maden er perfekt tilsmagt og tilberedt, så du trygt kan bestille catering til din fødselsdag og nyde dine gæsters selskab i stedet for at bruge din tid i køkkenet.

Catering til din fødselsdag

Ønsker du en velsmagende og nem fødselsdagsmiddag? Vi har et stort udvalg af festmad, der passer til enhver fødselsdagsfest. 

Det er hurtigt og nemt at bestille din fødselsdagsmenu. Du slipper for besværet og får en kvalitets fødselsdagsmiddag leveret lige til døren. 

Kagemand- og kone til den særlige lejlighed

Fødselsdag bliver i Danmark ofte fejret med en kagemand eller en kagekone og er næsten en fast inventar på ethvert fødselsdagsbord. Hos Meyers Bageri kan du bestille en kagemand eller en kagekone til din fødselsdag. Vi laver dem enten som en øko kanelsnurrekage med marcipanansigt og bånd eller som en hindbærsnittekage med glasuransigt og bånd. Teksten på båndet bestemmer du selvfølgelig helt selv.

En kagemand mætter omkring 20-25 personer, og passer derfor perfekt til fødselsdage, der samler mange af dine nærmeste. Vil du forkæle dine gæster med en helt speciel kage, som tilføjer ekstra sødme og festlighed til herligheden, så er dette den perfekte løsning.

Ønsker du en kagemand eller kagekone, så kontakt din nærmeste Meyers Bageri eller bestil ved at udfylde bestillingssedlen.

Idéer til den perfekte fødselsdagsfest

I Meyers mener vi naturligvis, at maden spiller en central rolle, når man skal fejre fødselsdag. Men gør du lidt ekstra ud af alt det, der omgiver fødselsdagsmiddagen, kan du være sikker på, at dine gæster vil mindes din fødselsdagsfest længe efter, at musikken er slukket og fødselsdagsflagene taget ned. Derfor får du her nogle af vores bedste idéer til, hvad man kan lave på sin fødselsdag:

1. Tema fødselsdag

Temafester er ikke kun forbeholdt børnefødselsdage, voksne kan også sagtens udfordres i udklædningens kunst. Vælg et fødselsdagstema som du ved, at dine gæster vil føle sig godt tilpasse med, så du sikrer en afslappet og sjov stemning til din fødselsdagsfest. Alt efter temperament kan temaerne spænde over alt fra et farvetema til et Gatsby tema eller et tema, der passer til dit fødselsårti, f.eks. en farverig 80’er fest.

2. Fødselsdagspynt

I forlængelse af ovenstående punkt må din fødselsdagsfest ikke mangle pynt. Har du valgt at fejre din fødselsdag med en temafest, sidder du allerede med svaret på, hvordan festlokalerne skal udsmykkes. Går du mere klassisk til værk uden fødselsdagstema og udklædning, kan en kærlig tanke på enkelte elementer i borddækningen uden tvivl gøre en verden til forskel for den ønskede stemning til festen.
Gå efter en formel fødselsdagsmiddag ved at dække bordet med hvide due, ens service, kronelys og elegante blomster. Ønsker du eller fødselaren en mere uformel og afslappet fødselsdagsfejring, kan du lade den rå bordplade stå frem og dække et rustikt fødselsdagsbord. Dæk op til fødselsdagsmiddagen med lys i forskellige højder og hop gerne med på trenden med evighedsbuketter – de kan også nydes efter fødselsdagen.

3. Fødselsdagsaktiviteter

Man bliver aldrig rigtig for gammel til at lege eller i det mindste bare quizze lidt, og en fødselsdag er en oplagt anledning til at sætte dine gæsters konkurrencegener lidt på prøve. Du kan blandt andet udfordre dem med en quiz, som enten omhandler gæsterne eller dig selv – hvem kender fødselaren bedst? Du kan også lægge op til større selskabslege såsom at tildele gæsterne en lille opgave, ved at lægge en seddel under hver tallerken. Opgaven skal udføres i løbet af fødselsdagsfesten, og den vil hurtigt give en god stemning til festen.
Hvis ikke du er til store fødselsdagsaktiviteter i løbet af din fejring, kan god musik langt hen ad vejen også være vejen til den ønskede stemning. Brug derfor et par minutter på at sammensætte den perfekte fødselsdagsplayliste.

Brug for mere plads?

Hvis du har du et brændende ønske om at invitere til en stor fødselsdagsfest med alle venner og hele familien, men bor i en 2. værelses lejlighed, har du nok stillet dig selv spørgsmålet – hvor kan man holde fødselsdag?

Det kan Meyers heldigvis hjælpe dig med, så du kan få dit ønske om en stor fødselsdagsfejring til at gå i opfyldelse. Find dit næste festlokale blandt vores partnere og inviter til en uforglemmelig fest i mindeværdige rammer. Du kan se mere om vores lokationer her.