Catering til fødselsdag

Lad os sørge for, at det bliver en velsmagende oplevelse at fylde år. Hvad enten fødselsdagen skal fejres med mange eller få, om det er rund fødselsdag for firmaet eller blot en intim fødselsdagsmiddag med de nærmeste venner og familie, så har vi maden klar. Vores kokke håndplukker de allerbedste råvarer og pisker, rører og steger i timevis, så du og dine gæster kan nyde en velsmagende menu.

 • Se vores udvalg af menuer

  Se alle menuer

  Vi tilbyder alt fra en klassisk buffet, 3-retters menu, retter med fokus på det grønne eller noget helt fjerde. Find den menu, som passer til din fødselsdag.

  Find menu
 • Smagen af sæsonen

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du får dem, når de er allerbeds.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Kanapéer, buffet eller 3-retters?

  Vi har maden klar til hvordan du end ønsker at fejres.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan din/firmaets fødselsdag kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til fødselsdage

Nogen vil kalde det årets højdepunkt, andre går mere stille med dørene, når det kommer til at annoncere begyndelsen på sit nye år. Uanset, hvordan du fejrer din fødselsdag, og om det er en 90 års fødselsdag eller endda en 1 års fødselsdag, så sætter de fleste pris på god mad. Gør plads til fødselsdagssang, hygge og ren forkælelse ved at lade vores kokke tilberede årets fødselsdagsmenu og få den leveret i Storkøbenhavn og omegn.

For at gøre det nemt for dig, har vi ovenfor samlet en række forskellige menuforslag med festmad, der kan tilfredsstille alle dine fødselsdagsgæsters behov. Lad for eksempel vores kokke tilberede en lækker vegetarisk fødselsdagsbuffet af årstidens råvare eller imponer dem med en velsmagende 3 retters menu. Indbyder din fest ikke til den klassiske fødselsdagsmiddag, men du vil alligevel gerne servere noget fristende til din fødselsdag, så er vores receptionsmenu den perfekte løsning. Receptionsmenuen passer til et frokost- så vel som et aftenarrangement. Du kan nemlig vælge at bestille 5, 7 eller 9 anretninger alt efter, hvor stor sulten er, og hvorvidt du mon kan nænne at fravælge nogle af de lækre retter.

Brug for mere plads?

Har du et brændende ønske om at invitere til en stor fødselsdagsfest med alle venner og hele familien, men du bor i en 2. værelses lejlighed, der ikke just indbyder til dans? Så kan vi også hjælpe dig på det punkt og få dit ønske til at gå i opfyldelse. Find dit næste festlokale blandt vores partnere og inviter til en uforglemmelig fest i mindeværdige rammer.