GRAMHAMSMEL

 

Grahamsmel er et fuldkornshvedemel, men adskiller sig fra vores øvrige stenformalede fuldkornsmel ved at være formalet grovere. Det giver andre bagemæssige egenskaber, når man ønsker sig en lidt tættere og grovere struktur i sit brød. 

Grahamsmel er fortrinlig at blande med vores sigtede ølandshvedemel.  

Bagetip: Er du ikke den erfarne bager, anbefaler vi at bage brød med grahamsmel i form. 

Økologisk grahamsmel (hvede). Fuldkorn. Målet på stålvalse.
Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

Indhold: 1 kg

Energi 1426KJ/ 341Kcal
Fedt 2,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 74 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 11 g 
Protein 10 g
Salt  0,01 g

 

Udvalgte Irma, Fakta og på coop.dk