FULDKORNSDURUMMEL 

Durum er en hård hvedesort med et højt glutenindhold, der kan binde meget vand. Durum kræver mange solskinstimer og er derfor traditionelt dyrket under sydlige himmelstrøg. Men på den danske solskinsø Bornholm har de det hele: Sol og durum med gode bageegenskaber. 

Brug denne fuldkornsdurumhvede som supplement til hvedemel, og få et brød med en mere fyldig smag, fin gylden farve og en rustik skorpe. 

Økologisk durumhvedemel. Fuldkorn. Malet på stenkværn.

Indhold: 650 g

Energi 1439KJ/ 344Kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 75 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 4,0 g 
Protein 12 g
Salt  0,1 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Se Opskrifter med vores fuldkornsdurummel