BAG OM PURPURMEL

Purpurhvedemel er midlertidig ud meldt, den kommer stærkt igen.   

Purpurhvede er meget aromatisk med fremragende bageegenskaber. Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyaniner, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et lilla skær.

Anvendelse

Bag kraftige, saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type fuldkornsbrød skal bages i form. Fuldkornsmelet egner sig også godt til at blande med lettere meltyper.

Purpurhvede dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra. 

Indhold: 1 kg

Energi 1336KJ/ 318Kcal
Fedt 2,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 60 g
- heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 11 g 
Protein 12 g
Salt  0,01 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Se opskrifter med purpur mel