FINSIGTET DURUMMEL

 

Durum er en hård hvedesort med et højt glutenindhold, der kan binde meget vand. Durum kræver mange solskinstimer og er derfor traditionelt dyrket under sydlige himmelstrøg. Men på den danske solskinsø Bornholm har de det hele: Sol og durum med gode bageegenskaber. 

Denne durumhvede bidrager med en gylden farve, karakterfuld skorpe og smagsmæssig fylde til f.eks. pizzabunde, ciabattabrød og hjemmelavet pasta. 

Økologisk durumhvedemel. Sigtet. Malet på stålvalse.

Indhold: 650 g

Energi 1476KJ/ 353Kcal
Fedt 1,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 75 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 3,7 g 
Protein 12 g
Salt  0,1 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Se hvordan du laver rundstykker mel durumhvedemel