Grønne bønner
Grønne bønner er sprøde og saftige med en frisk smag, der gør dem til en favorit i både kolde og varme retter. De egner sig godt som tilbehør, i salater, i wokretter eller blot dampet med lidt smør og citron. Gå på opdagelse i vores opskrifter med grønne bønner og find inspiration til grøn mad med masser af bid og smag.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Anledning

Salat af grønne bønner med opalblommer, feta og mandler

Brændende (sommer)kærlighed

Stegt tofu med blegselleri, fermenterede bønner, chili, grønne bønner og jordnøddesauce

Sommer-ribollita med hestebønner, grønne bønner, savoykål og grillet brød

Bhogichi Bhaji – kikærtecurry med grønne bønner og fladbrød

RÅMARINERET KULLER MED TO SLAGS BØNNER OG RISTEDE PINJEKERNER
Viser 6 ud af 6