Sådan gør du
Serveringsforslag 1
Tern af daggammelt surdejsbrød steges sprødt og gyldent i olivenolie på en pande. Suppen toppes med stykker af blåskimmelost, de sprøde surdejscroutons, persillepesto og persille
Serveringsforslag 2
Forårsløg grilles på en grill eller grillpande. Når de er møre tages de af varmen, vendes med olivenolie og krydres med salt/peber. Suppen toppes med de grillede forårsløg, frisk basilikum og soltørrede tomater
Serveringsforslag 3
En rest kål i skiver steges mør på en pande i olivenolie og smages til med salt og peber. Kogte røde linser ristes godt på en pande i oliven olie og krydres med salt og peber. Suppen toppes med en skefuld drænet yoghurt sammen med kålen og de ristede linserne
Ingredienser
Serveringsforslag 1
1 tomat- og linsesuppe fra Meyers
daggammelt surdejsbrød
olivenolie
blåskimmelost
persillepesto fra Meyers
Serveringsforslag 2
1 tomat- og linsesuppe fra Meyers
forårsløg
olivenolie
salt
peber
basilikum
semi-soltørrede tomater
Serveringsforslag 3
1 tomat- og linsesuppe fra Meyers
rest kål
olivenolie
salt
peber
røde linser
1 spsk drænet yoghurt
Grønne opskrifter
Her har vi samlet opskrifter fra det grønne univers, til dig der er vegetar, veganer eller bare ønsker at spise lidt grønnere. Vi garanterer opskrifter der er fulde af saft, kraft og smag, til når du søger inspiration til retter spækket med grøntsager, bønner og alt andet der spirer og vokser.