Tilbage til opskrifter

Syltede rødløg

  • Opskrift på syltede rødløg

Her syltes rødløg i solbærsaft, for at give dem en dyb rød farve. Rødløgene er et dejligt sprødt element som giver god syer til din sprøde salat eller som tilbehør i en burger.

Få maden leveret til påskefrokosten. Menuen er hjemmelavet fra top til bund og klar til servering hjemme hos dig.

Se årets påskemenu her

Sådan gør du

Halver rødløget fra top til rod og skær det i skiver.

Kog syltelagen op med de øvrige ingredienser og kom løgene i, sluk for blusset og lad løgene trække i 15-20 minutter. Løgene skal være sprøde, men tilberedt, så sødmen fra løgene kommer frem.

Ingredienser

4 syltede rødløg
200 g lagereddike
200 g vand
300 g solbærsaft
80 g sukker (mængden afhænger af hvor sød solbærsaften er)
2 g salt
1 håndfuld rosapeber