Tilbage til opskrifter

Syltede rødløg

  • Opskrift på syltede rødløg

Her syltes rødløg i solbærsaft, for at give dem en dyb rød farve. Rødløgene er et dejligt sprødt element som giver god syer til din sprøde salat eller som tilbehør i en burger.

Bestil mad ud af huset til vinterfesten. Lad vores kokke stå for maden, så du kan bruge tiden sammen med jeres gæster.

Se alle vores menuer her

Sådan gør du

Halver rødløget fra top til rod og skær det i skiver.

Kog syltelagen op med de øvrige ingredienser og kom løgene i, sluk for blusset og lad løgene trække i 15-20 minutter. Løgene skal være sprøde, men tilberedt, så sødmen fra løgene kommer frem.

Ingredienser

4 syltede rødløg
200 g lagereddike
200 g vand
300 g solbærsaft
80 g sukker (mængden afhænger af hvor sød solbærsaften er)
2 g salt
1 håndfuld rosapeber