Tilbage til opskrifter

Siriusærter med estragon og smør

En enkel og delikat ret med cremede ærter og aromatisk estragon – perfekt som tilbehør.

Sådan gør du

Sautér det hakkede skalotteløg i smør ved middel varme, til det er klart og mørt.

Tilsæt de drænede Siriusærter – gem lagen fra dåsen.

Varm ærterne igennem sammen med lidt af lagen, indtil den tykner og bliver cremet omkring ærterne. Tilsæt eventuelt ekstra lage undervejs, hvis smørret skiller eller lagen bliver for tyk.

Vend estragonbladene i, og smag til med æblecidereddike, salt og peber.

Serveres varm – skøn som tilbehør til fisk, fjerkræ eller som en del af et grønt måltid.

Ingredienser

1 dåse sirius ærter (ca. 250 g drænet vægt)
5 frisk estragon (bladene plukket)
30 g smør
1 lille skalotteløg
1 spsk æblecidereddike
salt og peber