Sådan gør du
Rødbeder i sous vide
Grøntsagerne skylles, skrælles og skæres ud i mundrette stykker. Alle ingredienserne kommes i en vakuumpose, vakuumpakkes og tilberedes i en sous vide. Tilberedningstid: 84 grader i 80 min.
Resten af retten
Rugbrødet rives på et rivejern og ristes i lidt smør til det er knasende sprødt, dertil krydres det med salt og afkøles på fedtsugende papir. Radicchiosalaten skæres i 4 skiver og grilles på en varm grillpande i et par minutter, hvortil det krydres til med salt og peber. Sous vide rødbeder varmes i lagen med lidt smør indtil lagen er kogt ind og glaseret rundt om bederne, herefter krydres rødbederne med salt og peber.
På den grillede radicchiosalat lægges de lune rødbeder, som derefter toppes med bearnaise sauce, rugbrødsdrys og estragon.
Ingredienser
Rødbeder i sous vide
300 g rødbede
6 g æblecidereddike
20 g solbærsaft
1 g lakridspulver
4 g salt
3 g frisk estragon
Retten
100 g rugbrød med kerner
smør
salt
400 g sous vide rødbede (se nedenfor)
1 stk radicchio
1 lille bundt estragon
150 g bearnaise
Grønne opskrifter
Her har vi samlet opskrifter fra det grønne univers, til dig der er vegetar, veganer eller bare ønsker at spise lidt grønnere. Vi garanterer opskrifter der er fulde af saft, kraft og smag, til når du søger inspiration til retter spækket med grøntsager, bønner og alt andet der spirer og vokser.