Sådan gør du
Udblød nudlerne i koldt vand i 30 minutter. Kom soja, honning og balsamico i en gryde, bring det i kog, og lad det koge ind til det halve.
Tag gryden af varmen, og pisk olie, limeskal og -saft heri. Lad marinaden køle af. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver på skrå, og skær også bladselleri i tynde skiver på skrå.
Pluk den kogte kylling ud i mindre stykker, og vend den sammen med grønsagerne. Hæld de udblødte nudler i en sigte, og afdryp dem grundigt.
Vend nudlerne med grønsager, kylling og marinade, og smag til med salt og peber. Pluk basilikum og koriander groft, og drys krydderurterne og jordnødderne på toppen af salaten.
Ingredienser
200 g ægnudler
½ dl soja
1 spsk honning
2 spsk balsamico
2 spsk koldpresset rapsolie
1 usprøjtet citron
2 gulerødder
3 stængler bladselleri
200 g kold, kogt kylling (bryst eller lår)
havsalt
Friskkværnet peber
10 friske blade basilikum
½ bundt koriander
40 g usaltede jordnødder