Tilbage til opskrifter

Marinerede kartofler med ristede græskarkerner og fuldfed rygeost

Kartoffelsalat er en sommerklassiker, og her serveres den med et delikat twist: nye, danske kartofler får selskab af sprøde græskarkerner, smagfuld rygeost og spæde mælkebøtteblade. Du kan både koge kartoflerne selv, eller springe over, hvor gærdet er lavest og lave retten med vores nye, danske sous-vide kartofler.

Sådan gør du

Græskarkerner vendes med lidt olie. Ristes i ovn eller på en pande til de er sprøde og puffer. Krydres med salt. Salat/mælkebøtter skylles.

Anret kartoflerne med en god klat rygeost, top med salt og drys med græskarkerner. Slut af med et stænk olie, salt og friskkværnet peber

Ingredienser

400 g nye danske kartofler, kogt og marineret (olivenolie, hvidløg og frisk timian) eller Meyers sous vide kartofler
4 spsk græskarkerner
1 (ca. 150 gram) Meyers 20 % rygeost
1 stor håndfuld spæde mælkebøtteblade eller rucola
olivenolie
salt og peber