Tilvalg til påskemenuen
Til årets påskemenu har vi sammensat en række velsmagende tilvalg til dig, der vil sætte påskelam på bordet eller drømmer om æg og rejer, hjemmelavede frikadeller, leverpostej eller måske vil slutte frokosten af fire slags oste eller en syrligsød mazarinkage med rabarber.
- 
                              PåskeSmilende æg og rejerTilvalg til påskemenuenIngen påske uden æg - og helst de smilende af slagsen. Her serveret med grønlandske rejer og citronmayonnaise. Bestil her
- 
                              Saftig andAnderilletteTilvalg til påskemenuenSom et frisk pust til den klassiske påskefrokost kan man i år supplere med anderillette rørt med grov sennep og citrontimian serveret med cornichoner. En nyt og velsmagende tvist. Bestil her
- 
                              PåskefrokostØkologisk leverpostejTilvalg til påskemenuenTil dem, der ikke er vild med fisk, kan der tilvælges økologisk leverpostej fra Troldgaarden med solbærsyltede rødbeder. Se mere
- 
                              PåskelamBraisseret lammeskankTilvalg til påskemenuenFor dem, der har lyst til at supplere påskemenuen med påskelam, tilbyder vi muligheden for en braisseret dansk lammeskank stegt med saltet citron og sort peber. Bestil her
- 
                              PåskefrokostFrikadeller med surtTilvalg til påskemenuenEn skålfuld saftige frikadeller hører den perfekte påskefrokost til. Her lavet på kalv og serveret med surt og grov sennep. Bestil her
- 
                              PåskefrokostSprøde urtedellerTilvalg til påskemenuenEr der vegetarer i selskabet eller vil I prøve et vegetarisk alternativ, kan der tilvælges sprøde urtedeller lavet på quinoa fra Lolland Falster. De serveres med surt og grov sennep. Bestil her
- 
                              PåskefrokostDen søde afslutningTilvalg til påskemenuenSlut din påskefrokost med tre slags danske oste serveret med sød kompot og hjemmelavede knækbrød eller måske vores saftige mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler. Bestil her
- 
                              Flødeboller og macaronsLidt sødt til kaffenTilvalg til påskemenuenBestil lidt sødt til kaffen i form af 4 håndlavede flødeboller fra Mark Hermann bestående af blød marengs på marcipanbund overtrukket med økologisk chokolade. Bestil her
 4 stk. til 90 kr.
 Eller prøv den franske klassiker macarons, som består af to luftige bunde lagt sammen med en blød creme eller ganache.
 3 stk. 45 kr.
