Mød os på sommerens festivaler

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tændt op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på sommerens festivaler. Festivalkalenderen byder blandt andet på Northside, Roskilde Festival og mange flere er i støbeskeen. Nedenfor kan du se, hvor du kan møde os på sommerens festivaler.

 • Meyers på festival

  Roskilde festival 24. juni-1. juli

  Sommeren 2023

  Vi er traditionen tro til stede på legendariske Roskilde Festival med mad og drikke til de sultne festivalgæster.

  I perioden 29. juni-1. juli har vi vores store bod ved Avalon, hvor vi serverer grønne retter, flæskestegssandwichs og saftig morgenmad.

  Fra 24. juni-1. juli er 'Lille Meyer' igen i år på campingområdet Argon J og sørger for både morgenmad, grønne retter, flæskestegssandwich og iskold lemonade.

  Læs mere om Roskilde Festival
 • Meyers på festival

  Verdens Bedste Skovtur 8.-23. juli

  Sommeren 2023

  Mens den danske sommer er på sit højeste, inviterer vi igen i år til ”Verdens Bedste Skovtur” - et udendørs kultur- og spisehus med masser af aktiviteter i skoven og på stranden i Udsholt, et stenkast øst for Rågeleje. Fra 8.-23. juli byder programmet på mere end 100 events, der tæller alt fra akustisk koncert med August Høyen til saunagus, morgenyoga, Mads og A-holdet, pop-up med Simpel Surdej og stribevis af aktiviteter for de mindste.

  Læs mere
 • Meyers på festival

  Folkemødet Bornholm 15.-17. juni

  Sommeren 2023

  På Folkemødet mødes borger og beslutningstager i smukke rammer og dyrker dialogen. Mens der bliver holdt spændende debatter, oplæg og workshops, serverer vi mad og drikke fra vores foodtruck 'Lille Meyer'.

  Vi står klar med vores legendariske flæskestegssandwich, kanelsnurrer og lemonade på Cirkuspladsen hele dagen lang, og Lille Meyer og co. slår lugen op i Kampeløkke Havn og serverer Matr x Meyers veggie burger og falafelbowl, friskbrygget kaffe og lune kanelsnurrer.

  Læs mere
 • Meyers på festival

  Madens Folkemøde 2.-3. juni

  Sommeren 2023

  Madens Folkemøde slår teltpælene i jorden for fjerde gang i den lollandske muld på Engestofte Gods, hvor der er store smags- og måltidsoplevelser at hente.
  I de to dage, d. 2. og 3. juni, vil det handle om det, der er på vores tallerkener, måden vi producerer det på, og hvilken rolle, det spiller i vores tids største kriser; biodiversitetskrisen, sundhedskrisen, klimakrisen, m.fl. Madens Folkemøde sætter scenen for den vigtige demokratiske diskussion om vores fødevaresystemer og vores madkultur.

  Vi bidrager desuden med en masterclass og faciliterer debatter og talks med korn og bælgfrugter som omdrejningspunkt.
  Programmet opdateres løbende henover foråret.

  Vores venner i Lille Meyer langer fyldige ærte-salater med ramsløg, kimchi-slaw, labneh-dressing og fladbrød fra den brændefyret stenovn og en forårsminestrone med letrøgede asparges, nye løg og masser af urter over disken, imens der er kolde Lille Meyer bajer på køl og syrlige lemonade i glasset.

  Læs mere om Madens Folkemøde
 • Meyers på festival

  Spis med ved langbordet til Distortion

  Sommeren 2023

  Til dette års Distortion er vi sammen med Copenhagen Cooking værter for en langbordsmiddag, der fejrer kartoflens alsidighed og store smag.

  Vi sørger for en stribe innovative og velsmagende retter, hvor kartoflen spiller hovedrollen. Glæd dig til en 4-retters menu baseret på de klassiske, danske råvarer, men med smagsnoter fra både det japanske og sydeuropæiske køkken.

  Saml dine venner, mød nogle nye og kom og vær med til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse i hjertet af København.

  Læs mere her
 • Meyers på festival

  Northside festival 1.-3. Juni

  Sommeren 2023

  Traditionen tro rykker vi teltpælene op og tager øst på til Aarhus. Vi er vilde med det østjyske og med alle de glade mennesker, som nyder den smukke symbiose af grøn mad og musik i Eskelunden.

  Vi kommer med velsmagende bud på grønne og bæredygtige retter, hvor de danske bælgfrugter bliver omdrejningspunkt.

  Læs mere om Northside Festival