Mød os på sommerens festivaler

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tændt op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på sommerens festivaler. Festivalkalenderen byder blandt andet på Northside, Roskilde Festival og mange flere er i støbeskeen. Nedenfor kan du se, hvor du kan møde os på sommerens festivaler.

 • Meyers på festival

  Roskilde festival 25/29. juni- 2. juli

  Sommeren 2022

  Vi er traditionen tro til stede på legendariske Roskilde Festival med masser af mad til de sultne festivalgæster.

  I perioden 29. juni – 2. juli har vi vores store bod ved Avalon, hvor vi serverer grønne retter lavet på bælgfrugter, flæskestegssandwichs og morgenmad og hjemmelavet drikke hos Morgen Meyer.

  D. 25. juni - 2. juli er vores food truck 'Lille Meyer' også i år på campingområdet. Det betyder, at vi for første gang er til stede hele festivalen igennem, da Lille Meyer således slår lejr i campingområdet og sørger for både morgenmad, grønne retter og flæskestegssandwich.

  Læs mere om Roskilde Festival
 • Meyers på festival

  Verdens Bedste Skovtur 9.-24. juli

  Sommeren 2022

  Skov–pop-up i Nordsjælland.
  For 3. år i træk er vi ved Udsholt Strand nær Rågeleje, som forvandles til ”Verdens Bedste Skovtur”. Udover vores underfundige kulturprogram, der løber fra morgen til aften, sørger vi for friskbagt bagværk om morgenen, sprøde pizzaer i brændefyrede ovne, klassiske flæskestegssandwichs, grønne retter og gæste-kokke.

  Se programmet her
 • Meyers på Enter Art Fair 25 - 28 august

  Sommeren 2022

  Dette år kan du finde os på den populære kunstmesse Enter Art Fair i Tunnelfabrikken i Nordhavn. For 4 år i træk kan du opleve dansk og international kunst i særklasse, når Enter Art Fair omdanner Tunnelfabrikken til et kunstmekka med i alt 75 gallerier og deres kunstnere.

  Som noget nyt kan du i år sætte tænderne i vores lækkerier på messen, når vi serverer alt fra flæskestegssandwich til kanelsnurrer – og meget mere. Find os i hele tre forskellige badboder på messen!

  Læs mere her
 • Meyers på festival

  Frugtfestivalen 17.-18. september

  Sommeren 2022

  Frugtfestivalen er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til enhver, der privat eller professionelt interesserer sig for kulturen omkring dyrkning, forædling og nydelse af frugt.
  Vi kommer til sydhavsøerne med Meyers Bageri, og vi afholder blandt andet flere bageworkshops.

  Læs mere om frugtfestivalen