Sådan gør du
Bechamelsauce, tynd
Smelt smørret i en gryde ved mellemvarme, drys mel i under grundig omrøring med et piskeris og tilsæt mælk gradvist, mens du rører godt. Smag bechamelsaucen til med salt og peber og lad den koge igennem i et par minutter, til den bliver glat og lind.
Skær tæmpeh i tern - ca. 20x20 cm. Skær løg og svampe nogenlunde samme størrelse. Fint hak hvidløgene eller riv på microplane rivejern.
Steg tæmpeh i en gryde indtil gyldent, tag stykkerne op læg i en skål. Kom løg, hvidløg og svampe gryden og sauter, til løgene er klare. Tilsæt bechamel, den stegte tæmpeh, trøffelpasta og kog op. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Lige inden servering kommes der friskhakket persille og timian i. Serveres med friskkogt pasta.
Ingredienser
Bechamelsauce
25 g smør
35 g hvedemel
5 ½ dl sødmælk
½ tsk salt
Friskkværnet peber
Derudover
1 zittauerløg
150 g blandede svampe
150 g Tæmpeh (røget)
2 fed hvidløg
10 g Trøffelpasta
¼ bundt frisk timian
¼ bundt bredbladet persille
1 tsk økologisk citron
2 spsk smagsneutral olie
salt
peber
Friskkogt pasta