BESKRIVELSE

 

Denne eftermiddag med Samtalebidder i Skuespilhuset, taler Kasper Holten og Claus Meyer om sprængkraften mellem det folkelige og det forfinede.

Menuen står på:
Ølbraiserede svinekæber med stegte svampe, kartoffelmos og bagte rodfrugter med persille og hvidløg. Hertil stegte rosenkål, marinerede ribs, rodfrugtechips og sprød urtesalat.

Køb plads til middagen på forhånd via billetlink.

______________________________________________________

Bidder af en samtale, og samtale omkring bidder.

Meyers og Det Kongelige Teater inviterer med Samtalebidder til en række eftermiddage, der snildt kan strække sig videre ind i aftentimerne. Her fylder det spontane, uformelle og nære Skuespilhusets foyer, når Claus Meyer og/eller teaterchef Kasper Holten taler om et udvalgt emne - ofte i krydsfeltet mellem teaterkunst og madkunst. Mellem strømninger på scenen og på tallerkenen.

Samtalebidder er et format, der læner sig op ad en torsdagsbar, men alligevel er meget mere end det. Det er muligheden for at mødes til et glas vin, når arbejdsdagen er omme. Muligheden for at lytte til og tale med personer, der inspirerer os. Muligheden for at samles, udveksle ideer og udfordre hinanden i tanke og smag.

Det er gratis at deltage i samtalen fra kl. 16.45, og du kan varme op i baren allerede fra kl. 16.00. Når ordene forstummer fra scenen, fortsætter snakken til middag ved langborde, hvor maden er skabt med udgangspunkt i eftermiddagens samtaletema.

Da vi har begrænset antal pladser til langbordsmiddagen, anbefaler vi, at billet købes på forhånd via billetlink.

Program
16.00: Baren åbner
16.45: Claus Meyer og Kasper Holten - Gratis
17.00: Samtale med publikum
17.30: Langbordsmiddag (150 kr.)

Vælg dato og billetter

  • Tor. 21. nov

    , kl. 16:00 - 19:00

Book din plads

pers.

150,- pr person

pers.

150,- pr person