BESKRIVELSE

På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller.

Vi nyder selvfølgelig resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin eller en kold øl.

Hvad lærer du?

Fremstilling af den klassiske hvededej til de karakteristiske dampede boller og tilberedning af dem i bambusdampkogere. Vores kok fortæller og viser dig alt om ælteteknik og dampetid.

Du lærer at lave en klassisk hoisinsauce, som er et bærende element til at skabe den helt rigtige søde og krydrede smag i gua baoen. Vi fokuserer også på lynsyltningen af nogle af sæsonens gode grøntsager, som vil være det friske element i det endelige resultat.

Kokken vil have gjort lidt af snitte- og hakkearbejdet, samt den første del af tilberedningen af svinebrystet, så du fokusere på de mere tekniske udfordringer. Alle de forskellige elementer samler vi til sidst til flotte og velsmagende gua bao-burgere - og der vil være rigeligt af dem.

Hvad får du?

• Et lækkert, hjemmelavet måltid inkl. et godt glas øl, vin eller most
• Opskrifterne med hjem

Vælg dato og billetter

  • Man. 4. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 19:00

  • Man. 4. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 20:00 - 22:00

  • Lør. 30. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 13:00

  • Lør. 30. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 14:00 - 16:00

  • Man. 27. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 19:00

  • Man. 27. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 20:00 - 22:00

  • Man. 10. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 19:00

  • Man. 10. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 20:00 - 22:00

  • Man. 2. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 19:00

  • Man. 2. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 20:00 - 22:00

Book din plads

pers.

600,- pr person

pers.

600,- pr person