BESKRIVELSE

Hvad skal vi?

Dette års Cook Camp byder på en masse spændende kulinariske oplevelser i Meyers Madhus. Vi skal i køkkenet beskæftige os med alt fra bagværk, stoppe hjemmelavede pølser, håndtere friskhøstede sommergrøntsager, og lave både mousser, citrontærter og is med flydende nitrogen i dessertuniverset. Det bliver nogle hyggelige dage med godt kammeratskab og et bombardement af alle sanser. Fredag kulminerer alle ugens aktiviteter med forberedelserne til et take away-måltid, som børnene selv har været med til at planlægge og klargøre i løbet af dagen. Det får børnene med hjem, hvor de kan lægge sidste hånd på det og være vært for en restaurantoplevelse for de heldige forældre og søskende. Ugens indhold vil veksle mellem køkkentid, læring og oplevelser.

Program

Mandag-torsdag kl. 09-15 og fredag kl. 09-17.

Vigtig info

Vi er igen i gang med kurser, efter der har været stille i vores køkkener i 2 ½ måned. I vores genopstart tager vi højde for alle myndighedernes retningslinjer, så vi sikrer, at vi kan afholde kurserne forsvarligt, uden at læringen og de gode oplevelser går tabt. Der vil ca. en måned inden opstart bliver fremsendt et mere udførligt informationsmateriale om programmet i sin helhed inklusive information om, hvordan vi håndterer myndighedernes retningslinjer, som de ser ud til den tid.

Køkkensessioner

Sammen med vores dygtige kokke skal deltagerne tilberede måltider fra bunden med friske råvarer, som er i sæson netop nu. Undervejs lærer de køkkenteknikker som at filetere, stege, dampe, grille og lave saucer, salater, desserter, bagværk og meget andet. Deltagerne får også rig mulighed for selv at være kreative. Alt sammen med kyndig hjælp og vejledning fra passionerede kokke med erfaring i at undervise børn.

Hvad får du?

  • Råvarer, hovedsageligt økologiske, til al madlavningen
  • Frokost, mellemmåltider og drikkevarer ugen igennem plus morgenboller den første dag
  • Måltidskassen inkluderer to kuverter. Én ekstra kuvert kan købes til DKK 75.
  • Kompendium med opskrifter, lege, let madteori og anden nyttig viden.
  • Smagsprøver med hjem i løbet af ugen, så familien kan smage med
  • Cook Camp forklæde


Børnene skal være mellem 12-15 år på Cook Camp denne uge (Se Cook Camp for andre aldersgrupper i de øvrige sommerferieuger). Børnene sover hjemme alle dage. 

Vælg dato og billetter

  • Man. 27. jul

    Meyers Madhus i København, kl. 09:00 - 18:00

Book din plads

pers.

2.495,- pr person

pers.

2.495,- pr person