Mad ud af huset København 

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig forbandet godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle. Med mad ud af huset, kan du tilbringe tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder nu catering i Købenavn uanset om du bor på Amager, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro Frederiksberg, Sydhavn, Nordhavn, Valby eller i en af byerne udenfor København.

 

Kontakt Meyers Køkken i København

Bestil catering til dit arrangement

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Levering af julefrokost København

Vores julefrokost leveres i København og resten af landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du får maden leveret lige til døren, uanset hvor du er i landet. Menuen leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se nærmere på vores billige priser for levering her. Du har valget mellem at få maden leveret kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.

 

Nytårsmenu ud af huset København 

Nytårsmenuen leveres lige til døren i København og resten af landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i København eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.