MENU5 retter - fra 195,- pr. person Sprøde grøntsager Kulmule og courgette Bagte og karamelliserede pastinakker Vesterhavsost Anderillette 7 retter - fra 255,- pr. person Sprøde grøntsager Kulmule og courgette Bagte og karamelliserede pastinakker Vesterhavsost Anderillette Oksepaté Mørk chokoladebrownie 9 retter - fra 299,- pr. person Sprøde grøntsager Kulmule og courgette Bagte og karamelliserede pastinakker Vesterhavsost Anderillette Oksepaté Syltede og friske gulerødder Lynsyltede pærer Mørk chokoladebrownie |
Sprøde grøntsager med ricotta rørt med purløg og ramsløgsolie |
Laktose |
Kulmule og courgette serveret med friskostcreme rørt med dild og frisk citrusdressing med honning |
Laktose |
Bagte og karamelliserede pastinakker med sprødt drys af røget mandel-dukkah |
|
Vesterhavsost serveret med sød sveskekompot |
Laktose |
Anderillette serveret med sprøde rugbrødschips og en grov sennep rørt med estragon |
Gluten |
Mørk chokoladebrownie med syrlig solbærkompot, solbærmousse og solbærcoulis med crumble |
Laktose og gluten |
Oksepaté serveret med cornichoner og peberrodscreme |
Laktose |
Lynsyltede pærer serveret med blå ost, sprøde rugbrødschips og kandiserede græskarkerner |
Laktose |
Syltede og friske gulerødder serveret på en bund af græskarkernepuré og drysset med tangpulver og sesam |
|