Catering til studentergilde

Når studenterhuen er i hus, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Studenterfesten er en stor dag for både studenten og forældrene. Lad vores kokke stå for maden, når studenterne kommer syngende forbi på vognturen, eller når I inviterer familie og venner til studentergilde. Vi byder på en spændende og sommerlig 3-retters menu eller buffet, så I kan vælge den menu, der passer bedst til jeres studentergilde.

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Buffet eller 3-retters?

  Vi har maden til enhver anledning, når studenterne for 2024 skal fejres.

 • Bestil 3 dage før

  Vi leverer maden lige til døren - bestil senest 3 dage kl. 12 før studentergildet skal stå.

 • Sæsonens råvarer

  Vi bruger tid på at finde sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til det bedste fra sommeren.

 • Studentergaver

  ET MADKUSUS I STUDENTERGAVE

  Bedre mad resten af livet

  Giv den nyudklækkede student en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus. Denne gode studentergave giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Læs mere

Studentergilde 2024: Bestil lækker og nem mad ud af huset

Sommeren er en spændende tid fyldt med festligheder og arrangementer, der fejrer de unge studenter og deres succes. Det er en tid, hvor vi fejrer de unges dedikation og hårde arbejde i løbet af deres uddannelse. Perioden er nu fyldt med studentergaver, lykønskninger, studenterkørsel, familie og venner, der samles til årets studentergilder. Studenterhuens farve er ikke afgørende i denne sammenhæng. Det vigtige er, at en gruppe unge mennesker har bestået deres eksamen og nu skal fejres. Det er en tid fyldt med glæde og stolthed, hvor familie og venner samles for at hylde de studerendes præstationer.

Bliver du eller en i din husstand student i 2024? Så er det vigtigt at få styr på maden til jeres studentergilde eller studenterfest. Hvis I ønsker hjælp til at sørge for maden, kan I nemt bestille mad ud af huset fra Meyers. Vi står klar til at levere lækker mad til jeres festlige begivenhed, så I kan fokusere på at nyde dagen og fejre den nyudklækkede student.

Forberedelser til studentergilde 2024

Når kalenderen siger studenterfest, er det vigtigt at planlægningen står knivskarpt, så festen kan markeres uden stress og jag. Overvej timing, lokation og, ikke mindst, en veludført madplan, hvor Meyers står klar til at assistere med gastronomiske løsninger, der komplementerer din fest.

En gennemtænkt menu er essentiel for at skabe en mindeværdig fejring. Hos Meyers lægger vi vægt på smagsoplevelser der afspejler sommerens sprødhed og studentens tid, leveret til døren, hvilket sikrer, at I som værter kan være nærværende og festglade sammen med den nyudklækkede student.

Studentergildets madplanlægning

Få styr på festlighederne og skab en uforglemmelig oplevelse med Meyers catering.

Vælg blandt flere forskellige menuer tilpasset jeres behov, så der er tid til at nyde studentens store dag uden bekymringer om maden - lad os stå for alt fra tilberedning til anretning og servering.

Nyd et selskab uden stress og praktiske forhindringer, vores kokke sikrer en smidig og velsmagende madoplevelse der matcher sommerens glæde og feststemning.

Inspiration til studentermenuer

Vi har mange års erfaring med at levere maden til studentergilder, og vi kan derfor hjælpe dig med at skabe et overdådigt arrangement med alt, hvad der hører til. I behøver ikke at komme på idéer til menuen, da vi allerede har sammensat dem.

Sæsonens råvarer danner grundlag for vores inspirerende studentermenuer. Lad friske grøntsager og delikatesser pryde bordet til studentens ære. Fra klassiske danske retter til mødet med det nytænkende køkken, sikrer Meyers, at studenterbordet både vækker minder og skaber nye. Vi balancerer tradition og fornyelse, alt efter jeres ønske til en mindeværdig fejring.

Festen bliver ikke kun husket for huen, men også for måltidet der fejrer den store dag. Med Meyers som leverandør er smagfuld mad til studentergildet garanteret.

Hvad serverer man til et studentergilde?

Et studentergilde bør være en glædelig begivenhed, fri for bekymringer og hektisk festplanlægning. Med Meyers' mad ud af huset får I en løsning, hvor I slipper for besværet i køkkenet. Vi forener smag med bekvemmelighed og garanterer et lækkert, afstresset studentergilde, hvor I kan fokusere på det væsentlige – at fejre studentens store dag sammen med nære og kære. Slip for indkøb, opskriftsjagt og timer foran komfuret; lad os tage os af det gastronomiske, mens I nyder festlighederne.

Cateringmuligheder fra Meyers

Gør studenterfesten mindeværdig med Meyers Catering, der tilbyder et væld af smagfulde løsninger.

 • Buffet - En bred vifte af retter der imødekommer forskellige smagspræferencer.
 • 3- eller 4-retters menu - Skræddersyede løsninger lidt ud over det sædvanlige. Tallerkenanrettet forret, hovedret og dessert.
 • Receptionsmenu - Lette anretninger og delikatesser. Ideel mad til studenterkørsel og modtagelse.
 • Tapas - Vores bud på en tapasmenu med inspiration fra Middelhavsområdet. Delevenlige smagsoplevelser, der kan sendes rundt om bordet.

Alle vores menuer er lavet på de råvarer, der er i sæson, så vi sikrer en velsmagende menu. Vores buffet kan fås både klar til opvarmning og klar til servering. Hvis du vælger at bestille 3-retters eller 4-retters menu, så stiller vi kokke til rådighed, der hjælper med at skabe den perfekte ramme for studentermiddagen.

Praktisk info om bestilling

For at bestille mad ud af huset til jeres studentergilde, kan I nemt bestille direkte via vores hjemmeside. Hvis I ønsker personale i form af kokke og tjenere, kan I nemt udfylde vores bestillingsformular, så vender vi tilbage til jer.

 • Vælg den ønskede menu og antal personer.
 • Angiv dato og tidspunkt for levering eller afhentning
 • Bekræft din bestilling og foretag betaling online

Det er vigtigt at bestille senest kl. 12 tre dage før arrangementet for at sikre levering.

Modtagelse og anretning af maden er gjort nemt; enten fuldender du menuen med den sidste opvarmning før serveringen ellers kan du vælge at få maden leveret, så den er klar til servering.

Mad til studenterkørsel

På dagen, når den længe ventet studenterhue er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter kommer syngende forbi, skal der også være velsmagende hapsere, der er nemme at spise. Lad jer inspirere af vores udvalg af småretter, der er perfekte til de studerende, der hurtigt kigger forbi på deres studenterkørsel. Vi forstår, at det ikke altid er nemt at finde på ideer til studenterkørselsmad, derfor er vores små menuer ud af huset det oplagte valg. Uanset om I fejrer studenterkørslen efter endt gymnasium eller en anden uddannelsesinstitution, kan vores receptionsmenu tilbyde et bredt udvalg af lækre retter, der passer til enhver smag.

Vores receptionsmenu er særligt velegnet til studenterkørslen. Denne menu består af en række lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, der kan nydes som individuelle serveringer eller kombineres til et fuldt måltid. I kan vælge mellem 5, 7 eller 9 forskellige retter.

Studenterkørsel mad kan også skabes ud fra vores buffet, hvor de kan nyde et udvalg af lækre retter. Buffeten kan nemt serveres som en stående buffet, hvilket giver studenterne mulighed for at vælge og smage forskellige retter. Hos os er der ingen regler for, hvad studentermad kan være - vi fokuserer altid på velsmag og bruger friske råvarer fra sommeren. Vi glæder os til at tilbyde jer nem og velsmagende mad ud af huset til jeres studenterkørsel.

Den perfekte studentergave

Har du brug for idéer den gode studentergave? Studentergave ønsker lyder ofte på oplevelser, som man kommer til at huske længe. Til studenten, der snart står på egne ben, er et madkursus hos Meyers Madhus ikke bare en gave – det er en investering i livslange færdigheder, som vil pryde ethvert kommende køkken.

Et gavekort til et af Meyers mange madkurser kan være startskuddet til en hobby eller passion for madlavning. Det er en personlig gave, der viser omsorg og eftertanke, og som løfter studentens kulinariske kompetencer til nye højder. Bestil et gavekort til Meyers Madhus her.

Det er også muligt at købe gavekort til vores restauranter, hvor de unge mennesker kan nyde en god middag eller frokost. Find gavekort til vores restauranter her.

Hos Meyers vil vi gerne sige tillykke til årets studenter, og at vi håber, at I får en dejlig dag og et studentergilde, som huskes. Tillykke student!