Catering til studentergilde

Når huen er i hus, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Studenterfesten er en stor dag for både studenten og forældrene. Server spændende anretninger, når studenterne kommer syngende forbi på vognturen. Lad os stå for nordisk tapas, delikate snacks og velsmagende kanapéer til den festlige dag og slip for besværet selv, eller dæk bordet med den helt store menu med sæsonens råvarer, når resten af familien skal samles til studentergilde.

  • Kanapéer, buffet eller 3-retters?

    Vi har maden til enhver anledning, når studenterne skal fejres.

  • Bestil 4 dage før

    Vi leverer maden lige til døren - bestil senest 4 dage før festen skal stå.

  • Sæonens råvarer

    Vi bruger tid på at finde sæsonens bedste råvarer.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan studenterfesten kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hvad serverer du for studenterne?

Om ikke så længe springer årets studenter ud, og traditionen tro skal der lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Alt efter, hvornår og hvordan I vil fejre de unge mennesker, kan I vælge den menu, der passer bedst til.

På dagen når huen er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter sommer syngende forbi, skal der også være velsmagende retter, der kan spises i en haps.

I begge tilfælde er vores receptionsmenu et oplagt valg, som består af både lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, som kan stå alene som en enkel servering eller sammensættes på kryds og tværs til et fuldt måltid.

Det kan også være, at du er vært for det helt store studentergilde, og her kunne en mulighed være at invitere til dejlige måltider i haven eller diske op med sommerlige retter, der er nemme at gå til. Vores kokke kan både hjælpe med en klassisk 3-retters menu, en frisk buffet eller spændende deleretter fra det mellemøstlige køkken. Vi tilbereder og anretter det hele for jer, så I blot skal servere for studenten og alle gæsterne.