Catering til studentergilde

Når studenterhuen er i hus, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Studenterfesten er en stor dag for både studenten og forældrene. Lad vores kokke stå for maden, når studenterne kommer syngende forbi på vognturen, eller når I inviterer familie og venner til studentergilde. Vi byder på en spændende og sommerlig 3-retters menu eller buffet, så I kan vælge den menu, der passer bedst til jeres studentergilde.

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Buffet eller 3-retters?

  Vi har maden til enhver anledning, når studenterne for 2023 skal fejres.

 • Bestil 3 dage før

  Vi leverer maden lige til døren - bestil senest 3 dage kl. 12 før studentergildet skal stå.

 • Sæsonens råvarer

  Vi bruger tid på at finde sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til det bedste fra sommeren.

 • Studentergaver

  ET MADKUSUS I STUDENTERGAVE

  Bedre mad resten af livet

  Giv den nyudklækkede student en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus. Denne gode studentergave giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Læs mere

Student 2023 

Nu starter en spændende tid med sommerlige fester og arrangementer for at fejre de unge studenter. Perioden er nu fyldt med studentergaver, lykønskninger, studenterkørsel, familie og venner, der samles til årets studentergilder. Her er studenterhue farver ikke relevant, men det faktum at en flok unge mennesker har bestået deres gymnasieeksamen og nu skal fejres. 

Bliver du student 2023, eller har I en i husholdningen, der gør? Så skal der selvfølgelig styr på maden. Ønsker I hjælp til at sørge for maden til jeres studentergilde, så kan I bestille mad ud af huset fra Meyers. 

Studentergilde 

Hvis du vil undgå at stå alt for længe i køkkenet og hellere nyde selskabet, så tilbyder vi mad ud af huset til studentergildet. Alt efter, hvornår og hvordan I vil fejre det, kan I vælge den menu, der passer bedst, og så leverer vi det lige til døren.  

Mad til studentergilde 

Vi har mange års erfaring med at levere maden til studentergilder, og vi kan derfor hjælpe dig med at skabe et overdådigt arrangement med alt, hvad der hører til. I behøver ikke at komme på idéer til menuen, da vi allerede har sammensat dem.

Er du vært for det helt store studentergilde, er det den perfekte mulighed for at invitere til dejlige måltider i haven eller diske op med sommerlige retter, der er nemme at gå til. Vi har sørget for de perfekte studentergildemenuer med et minimum af forberedelse. Ved at bestille mad ud af huset til studenterfesten fra Meyers har I sikret jer nem mad til studentergildet. 

Menu til studenterfest 

Maden til studenterfesten behøver ikke at være en uoverskuelig opgave og består af nye påfund. Vores kokke kan både hjælpe med en klassisk 3-retters menu eller en frisk buffet til studentergildet. Vi tilbereder og anretter det hele for jer, så I blot skal servere for studenten og alle gæsterne. Bestiller I varm mad, skal I blot varme det op inden servering. Se vores menu til studenterfesten ovenfor. 

Hvad serverer man til studenterkørsel? 

Hvad serverer man til studentergilde? Hvis du kan nikke genkendende til dette spørgsmål, så er du ikke alene. Det kan være svært at finde på idéer til de store fester. Men vores kokke har skabt nogle fristende bud på, hvad der kan serveres til de sultne nyudklækkede studenter. 

På dagen, når den længe ventet studenterhue er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter kommer syngende forbi, skal der også være velsmagende hapsere, der er nemme at spise. Lad jer blive inspireret af vores menuer, der består af småretter - perfekte til studenterne, der kigger hurtigt forbi på deres studenterkørsel. Da det ikke altid er nemt at finde på ideer til studenterkørselsmad, er vores små menuer ud af huset oplagte. 

Især vores receptionsmenu er et oplagt valg. Den består af både lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, som kan stå alene, som en enkel servering eller sammensættes på kryds og tværs til et fuldt måltid. 

Receptionsmenuen fungerer godt som mad til studenterkørsel, så I som forældre hurtigt kan blive klar til at tage imod en studentervogn fyldt med feststemte unge mennesker. Vores kokke tilbereder studenterreceptionsmenuen af årstidens bedste råvarer og kan bestilles helt hen til 3 dage (inden kl. 12) før, maden skal bruges. Receptionsmenuen skal bestilles til min. 20 personer, og det eneste, du skal gøre, er at serverer det for gæsterne. Der er nu ikke andet for end at ønske god fejring af årets studenterfest og -studenterkørsel. 

Studenterkørsel mad kan også skabes ud fra vores buffet, hvor de kan tage for sig af retterne. Buffetten kan nemt serveres som en stående buffet. Småretter eller små hapsere til studenterne fungerer begge lige godt. Der er ingen regler for, hvad studentermad kan være - dog går vi altid efter velsmag og sommerens råvarer. Vi har glædet os til at kunne tilbyde jer nem mad ud af huset til studenterkørslen.  

Studentergaver 

Det er studenternes gilde. Har du brug for idéer den gode studentergave? Studentergave ønsker lyder ofte på oplevelser, som kommer til at huske længe. Vi synes selv, at årets studentergave er et madkursus i Meyers Madhus. Giv den unge student en madoplevelse for livet og lad dem om få år flytte hjemmefra med god samvittighed, fordi du ved, at de har fået madkundskaber med i bagagen. Bestil et gavekort til Meyers Madhus her.

Det er også muligt at købe gavekort til vores restauranter, hvor de unge mennesker kan nyde en god middag eller frokost. Find gavekort til vores restauranter her.

Hos Meyers vil vi gerne sige tillykke til årets studenter, og at vi håber, at I får en dejlig dag og et studentergilde, som huskes. Tillykke student!  

Nyd dagene og festerne, som selvfølgelig er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.