Catering til studentergilde

Når huen er i hus, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Studenterfesten er en stor dag for både studenten og forældrene. Lad vores kokke stå for maden, når studenterne kommer syngende forbi på vognturen, eller når I inviterer familie og venner til fest. Vi byder på spændende tapasretter, velsmagende kanapéer, 3-retters menu eller buffet, så I kan vælge den menu, der passer bedst til jeres studentergilde.

 • Nyhed! Meyers Delemad

  Dæk bordet med spændende anretninger

  295,-

  Vores kokke har arbejdet på en helt ny sommermenu, der er oplagt til at servere for de unge studenter, der kommer forbi med vognen, eller når familien kommer og fejrer den nyudklækkede student.

  På menuen finder du bl.a. grillede asparges, spæde sommergrøntsager med citroncreme, lun løgtærte, laksetatar, kartoffeltortilla, nybagt brød og saftig dyppelse; det hele anrettet på fade og i skåle, så I kan nyde det i fællesskab og dele på kryds og tværs.

  Se mere
 • Kanapéer, buffet eller 3-retters?

  Vi har maden til enhver anledning, når studenterne skal fejres.

 • Bestil 4 dage før

  Vi leverer maden lige til døren - bestil senest 4 dage kl. 12 før festen skal stå.

 • Sæsonens råvarer

  Vi bruger tid på at finde sæsonens bedste råvarer.

 • Køb et gavekort til studenten

  GIV STUDENTEN ET MADKUSUS

  Bedre mad resten af livet

  Giv den nyudklækkede student en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus. Det giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Læs mere

Tillykke student!

Om ikke så længe springer årets studenter ud, og traditionen tro skal der lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Alt efter, hvornår og hvordan I vil fejre de unge mennesker, kan I vælge den menu, der passer bedst til.

For nu kommer perioden med studentergaver, lykke ønsker, studenterkørsel, familie, venner. Her er studenterhue farver ikke relevant, men det faktum at en flok unge mennesker har bestået deres gymnasiale eksamen og nu skal fejres.

På dagen når den længe ventet studenterhue er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter sommer syngende forbi, skal der også være velsmagende retter, der kan spises i en haps. Lad dette være en gave til studenten fyld dagen med velsmag og glade ord.

I begge tilfælde er vores receptionsmenu et oplagt valg, som består af både lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, som kan stå alene som en enkel servering eller sammensættes på kryds og tværs til et fuldt måltid.

Det kan også være, at du er vært for det helt store studentergilde, og her kunne en mulighed være at invitere til dejlige måltider i haven eller diske op med sommerlige retter, der er nemme at gå til. Vores kokke kan både hjælpe med en klassisk 3-retters menu, en frisk buffet eller spændende deleretter fra det mellemøstlige køkken. Vi tilbereder og anretter det hele for jer, så I blot skal servere for studenten og alle gæsterne.

Hos Meyers vil vi gerne sige tillykke og at vi håber, at I får en dejlig dag og et studentergilde som huskes.