Catering til studentergilde

Når studenterhuen er i hus, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Studenterfesten er en stor dag for både studenten og forældrene. Lad vores kokke stå for maden, når studenterne kommer syngende forbi på vognturen, eller når I inviterer familie og venner til studentergilde. Vi byder på en spændende og sommerlig 3-retters menu eller buffet, så I kan vælge den menu, der passer bedst til jeres studentergilde.

 • Buffet eller 3-retters?

  Vi har maden til enhver anledning, når studenterne for 2022 skal fejres.

 • Bestil 4 dage før

  Vi leverer maden lige til døren - bestil senest 4 dage kl. 12 før studentergilden skal stå.

 • Sæsonens råvarer

  Vi bruger tid på at finde sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til det bedste fra sommeren.

 • Studentergaver

  ET MADKUSUS I STUDENTERGAVE

  Bedre mad resten af livet

  Giv den nyudklækkede student en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus. Denne gode studentergave giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Læs mere

Student 2022

Nu starter en spændende tid med sommerlige fester og arrangementer for at fejre de unge studenter. Perioden er nu fyldt med studentergaver, lykønskninger, studenterkørsel, familie og venner, der samles til årets studentergilder. Her er studenterhue farver ikke relevant, men det faktum at en flok unge mennesker har bestået deres gymnasieeksamen og nu skal fejres.

Bliver du student 2022 eller har I en i husholdningen der gør? Bestil mad ud af huset fra Meyers.

Studentergilde

Hvis du vil undgå at stå alt for længe i køkkenet og hellere nyde selskabet, så tilbyder vi mad ud af huset til studenterfesten. Alt efter, hvornår og hvordan I vil fejre det, kan I vælge den menu, der passer bedst, og så leverer vi det lige til døren. 

Mad til studentergilde

Vi har mange års erfaring med at levere maden til studentergilder, og vi kan derfor hjælpe dig med at skabe et overdådigt arrangement med alt hvad der hører til.

Er du vært for den helt store studentergilde, og er det den perfekte mulighed for at invitere til dejlige måltider i haven eller diske op med sommerlige retter, der er nemme at gå til. Vi har sørget for de perfekte studentergilde menuer. Ved at bestille fra Meyers har I sikret jer nem mad til studentergilden.

Menu til studenterfest

Maden til studenterfesten behøver ikke at være en uoverskuelig opgave. Vores kokke kan både hjælpe med en klassisk 3-retters menu eller en frisk buffet til studentergilden. Vi tilbereder og anretter det hele for jer, så I blot skal servere for studenten og alle gæsterne. Bestiller I varm mad, skal I blot varme det op inden servering. Se vores menu til studenterfesten ovenfor. 

Hvad serverer man til studenterkørsel?

Hvad serverer man til studentergilde? Hvis du kan nikke genkendende til dette spørgsmål, så er du ikke alene. Vores kokke har derfor skabt nogle fristende bud på, hvad der kan serveres til de sultne nyudklækkede studenter.

På dagen når den længe ventet studenterhue er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter sommer syngende forbi, skal der også være velsmagende retter, der kan spises i en haps. Lad jer blive inspireret af vores menuer til småretter til studenter, der kommer med studenterkørsel. Det kan ikke altid være nemt at finde på ideer til studenterkørselsmad.

Vores receptionsmenu et oplagt valg, som består af både lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, som kan stå alene som en enkel servering eller sammensættes på kryds og tværs til et fuldt måltid.

Receptionsmenuen fungerer godt som mad til studenterkørsel, så I som forældre hurtigt kan blive klar til at tage imod en studentervogn fyldt med feststemte unge mennesker. Vores kokke tilbereder studenterreceptionsmenuen af årstidens bedste råvarer og kan bestilles helt hen til 4 dage (inden kl. 12) før, maden skal bruges. Receptionsmenuen skal bestilles til min. 20 personer, og det eneste, du skal gøre, er at serverer det for gæsterne. Der er nu ikke andet for end at ønske god fejring af årets studenterfest.

Studenterkørsel mad kan også skabes ud fra vores buffet, hvor de kan tage for sig af retterne. Småretter eller små hapsere til studenterne fungerer begge lige godt. Der er ingen regler for hvad studentermad kan være - dog går vi altid efter velsmag og sommerlig. Vi er har glædet os til at kunne tilbyde nem mad til studenterkørslen. 

Studentergaver

Det er studenternes gilde. Har du brug for ideer til den gode studentergave? Studentergave ønsker lyder ofte på oplevelser, som kommer til at huske længe. Vi synes selv at årets studentergave er et madkursus i Meyers Madhus. Giv den unge student en madoplevelse for livet. 

 

Hos Meyers vil vi gerne sige tillykke og at vi håber, at I får en dejlig dag og et studentergilde som huskes. Tillykke student!