Menu

KLASSISK PINSEFROKOST

Første servering

Marinerede sild med kapers, løg og grønne urter 

Koldrøget laks med spinat og kål vendt med peberrodsdressing og sprød rugknas

Æggesalat på økologiske æg med karry, asparges og syltede stikkelsbær 

Anden servering

Tarteletter med frikassé af asparges og dansk frilandskylling

Frikadeller med rødkål og syltet agurker

Kogte danske kartofler med grøn mayonnaise, syltet rødløg og maltknas

Tilbehør 

Økologisk surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

 

VEGETARISK PINSEFROKOST

Første servering

Syltede og røgede grøntsager med agurkerelish 

Terrine af forårets grøntsager og perlebyg med Vesterhavsost, grillede løg og tørrede blomster 

Æggesalat på økologiske æg med karry, asparges og syltede stikkelsbær

Anden servering

Tarteletter med frikassé af asparges, radiser og ærter

Sprøde urtedeller lavet på dansk quinoa fra Lolland Falster med rødkål og syltet agurker

Kogte danske kartofler med grøn mayonnaise, syltet rødløg og maltknas

Tilbehør

Økologisk surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

 

TILVALG

Ekstra pinseretter

Økologiske æg, rejer og frisk citronmayonnaise 55,- pr person, min 4 kuvert

Kalvefilet stegt med saltet citron og sort peber 40,- pr person, min 4 kuvert

Sennepssild med rødløg og frisk dild 45,- pr person, min 4 kuvert

Dessert

Tre slags danske oste med sød kompot og knækbrød 60,- pr person, min 4 kuvert

Trifli med syrligsød rabarberkompot, smørristet, saltet havrecrumble og luftig tonkabønnecreme 45,- pr person, min 4 kuvert 

 

Se allergener

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 245,-pr. person

Super ros for selve emballage af alle retter, præcist med notat på hver ingrediens - respekt for logistikafd. hos jer. Maden var uovertruffen, super vejledning, intet kunne gå galt. Stor ros fra vores to gæster og i øvrigt store portioner, så der også var til lidt sen aftensmad. Så, meget afslappet i vores lille Corona-boble!

Mvh P. Frøslev

FAQ

Bestillingsfrist: senest d. 31. maj kl. 23:59

 

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordren. 

Du kan justere i din ordre indtil kl. 12:00 fire dage før leveringsdagen (dvs. d. 31. maj kl. 12:00).

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før kl. 12:00. Det er ikke muligt helt at annullere bestillingen eller ændre din ordre til at blive leveret i stedet for at afhente på hjemmesiden. Dette skal gøres telefonisk inden for vores kundeservice åbningstid, som er mandag-fredag mellem 9.00-14.30 på telefon 39186900.

  • Levering lørdag d. 4. juni- deadline for ændringer d. 31. maj inden kl. 12.00 
  • Afhentning lørdag 4. juni - deadline for ændringer d. 31. maj inden kl. 12.00 

 

Log ind på din bestilling her og juster antallet af kuverter eller tilføj tilvalg. 

Det er ikke muligt at bestille vores menu til mindre end 4 kuverter.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden, som er mandag-fredag fra 9.00-14.30 på telefon 39186900. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       10.00-17:00

Lørdag den 22. maj:   10.00-18.00

Søndag den 23. maj:  10.00-14.00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

Meyers Køkken har tilberedt og pakket maden så den kan anvendes og spises i minimum 2 dage fra modtagelse. 

 

Maden der leveres eller afhentes den 4. juni kan anvendes den 4. - 6. juni.

 

Ved modtagelse pakkes maden ud og lægges på køl i køleskabet til I skal anrette og spise. 

 

Se vejledningen her

Pinsemenuen leveres lørdag d. 4. juni.

 

Menuen leveres mellem kl. 8-16. Dagen inden modtager du en sms dagen med et 2-timers interval for leveringen. 

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klar til din påskefrokost. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

 

I år kan du afhente pinsemenuen d. 4 juni på følgende lokationer:

- Meyers Køkken København, Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn
- Meyers Spisehus, Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby 

Afhentningstidspunkt: 

D. 4 juni - kl. 9:00-12:00

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

 

Fra du modtager maden, skal det senest spises 2 dage efter. 

 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen forekommer fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       10.00-17:00

Lørdag den 22. maj:   10.00-18.00

Søndag den 23. maj:  10.00-14.00

 

Ring til 39186900 eller skriv til post@meyers.dk. 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten.

 

Vi tager ikke termokasserne med retur. De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden.

 

Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

 

OBS! Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Hvorfor holder vi pinse?

Nu kommer foråret, som byder på stribevis af helligdage, som alle giver os en god grund til at samle dem, vi holder af, hvor vi skal nyde årets første solskinstimer og spise særlige retter og traditionelle menuer, som knytter sig til højtiderne.

Pinsen har en helt særlig tilknytning til Helligånden. Inden Jesus steg til himmels på Kristi Himmelfartsdag, lovede han nemlig sine disciple en talsmand til at tale på deres vegne, når de skulle fortælle om den genopstandne frelser. Det blev Helligånden, som gjorde dem i stand til at udbrede evangeliet til alle folkeslag. Derfor kalder man ofte Pinsen for kirkens fødselsdag.

Det er derfor også mest inde i kirkerne, at Pinsen bliver holdt i hævd. Her er det da også en reel festdag med pinsegudstjenester både pinsedag og 2. pinsedag. Særligt Grundtvig har bidraget til festen med en lang række pinsesalmer, som vi stadig synger den dag i dag. Du kender måske også udtrykket ’at se pinsesolen danse’. Det kræver, at du enten står meget tidligt op eller fester natten igennem for at opleve de første solstråler på pinsedag. Det er faktisk en københavnsk tradition, for når Tivoli og andre forlystelsessteder lukkede, trak folk ud imod Frederiksberg, hvor de så solen stå op fra Frederiksberg bakke.

Hvornår er det pinse?

Det er ikke let at holde styr på, hvornår helligdagene falder, bestemt ikke, når de varierer fra år til år. Pinsen afhænger f.eks. også af, hvordan påsken falder det givet år. Påsken kommer nemlig først med sine gule kyllinger og æggejagt i haven, og 50 dage efter påskedag kommer pinsen. Ja faktisk kommer ordet ’pinse’ af det græske ord ’pentekoste’, som betyder halvtredsindstyvende. Fordi den altså er afhængig af påsken, falder den forskelligt hvert år - men dog altid i maj eller juni. I år ligger pinsen søndag d. 5. juni og mandag d. 6. juni 2022.

Hvad spiser vi til pinse?

I den almindelige befolkning står pinsen lidt i skyggen af både påsken og julen og er ikke på samme knyttet op til måltidstraditioner eller særlige handlinger, men de fleste bruger da alligevel fridagene til at samle familie og venner om god mad og drikke. Man kan derfor ikke pege på en særlig, traditionel pinsemenu, ligesom man kan med mange andre af årets højtider.
Men måske kender du pinsefisk? Lidt ligesom at vi spiser and til jul og kyllinger til påske. Hvis ikke, så er det fuldt forståeligt, for det er faktisk en relativt ny tradition fra 1991, da daværende biskop over Roskilde Stift, Jan Lindhardt gik sammen med Foreningen Fiskebranchen, om at markedsføre fisken som danskernes pinsespise. Han var ganske enkelt bange for, at pinsen skulle blive madløs, nu den ikke ligesom julen har anden eller påsken har kyllingen. Det er i dag blevet til en hyggelig tradition, der hylder forskellige danske sæsonfisk og glæden ved det fælles måltid.

En spændende pinsefrokost – Pinse 2022

Har du inviteret gæster til pinse, og leder du efter idéer til en traditionel pinsefrokost? Så lad os inspirere dig til en spændende pinsemenu. Du kan også bestille Meyers pinsefrokost, som er sammensat ud fra årstidens allerbedste råvarer. Her har vores kokke kredset om menuen, hvor I kan glæde jer til grønne og hvide asparges, knasende spidskål og søde rabarber. Sammen med sæsonens mest udsøgte smage vil kylling, rejer, bønner og andre delikate saucer komplementere hinanden, som sammen sætter rammen for en smagfuld pinse. Her sørger vi for, at din pinsefrokost bliver leveret direkte til døren, så du kan nyde dagen og de smagsoplevelser, Meyers tager dig igennem.