TIKKA MASALA
Retten er udviklet af Ali Qaiser, der sammen med resten af kokkkeholdet laver vores retter til dig.
Marineret frilandskylling i cremet og intens karrysauce. Saucen bærer præg af kardemomme, kommen, og gurkemeje, som giver den flotte farve. Der er moderat varme fra chili, bitterhed fra bukkehornsfrø og friskhed fra citronsaft. Server med naanbrød eller vilde ris og friske urter.
30% kylling, FLØDE, hakkede tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg, MÆLK, skyr (MÆLK, MÆLKESYREKULTUR), citronsaft, MANDLER, sukker, majsstivelse, salt, olivenolie, hvidløg, ingefær, rapsolie hønseboullion (SELLERI), gurkemeje, krydderiblanding (salt, krydderier), koriander, kommen, chili, muskatnød, kardemomme, bukkehornsfrø, nellike.
Energi | 797 KJ/191 kcal |
Fedt | 14 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,1 g |
Kulhydrat | 6,8 g |
- heraf sukkerarter | 5,3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1,4 g |
Nettoindhold 350 g
På nemlig.com og Wolt samt i udvalgte Meny, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og Coop365. Retten fås desuden hos Hello Fresh.