TIKKA MASALA 

 

Retten er udviklet af Ali Qaiser, der sammen med resten af kokkkeholdet laver vores retter til dig.
Marineret frilandskylling i cremet og intens karrysauce. Saucen bærer præg af kardemomme, kommen, og gurkemeje, som giver den flotte farve. Der er moderat varme fra chili, bitterhed fra bukkehornsfrø og friskhed fra citronsaft. Server med naanbrød eller vilde ris og friske urter.

 

25% kylling, fløde, hakkede tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg, mælk, citronsaft, mandelsplitter, majsstivelse, salt, olivenolie, ingefær, hvidløg, rapsolie, hønseboullion (salt, maltodextrin, naturlig aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant: rosmarinekstrakt), krydderier: gurkemeje, peber, chili, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade, koriander, kommen, muskat.

Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), sesamfrø.

Energi 372 KJ/89 kcal
Fedt  4,2 g  
- heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 5,5 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Protein 7,0 g
Salt  1,3 g


Nettoindhold 350 g

Kvickly, Irma og på coop.dk

Mød Ali