BAG OM INDISK TIKKA MASALA
Ali fra vores produktion i Broby er manden bag denne ret.
Saucen danner hele fundamentet for denne ret, som er varm, cremet og med hakket mandler. Saucen bære præg af kardemomme, kommen, og gurkemeje, som giver den flotte farve. Der er moderat varme fra chili, bitterhed fra bukkehornsfrø og friskhed fra citronsaft. Server med naanbrød eller vilde ris og friske urter.
25% kylling, FLØDE, hakkede tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg, MÆLK, citronsaft, MANDELSPLITTER, majsstivelse, salt, olivenolie, ingefær, hvidløg, rapsolie, hønseboullion (salt, maltodextrin, naturlig aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant: rosmarinekstrakt), krydderier: gurkemeje, peber, chili, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade, koriander, kommen, muskat.
Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), sesamfrø.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G:
Energi 372 kJ / 89 kcal
Fedt 4,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 5,5 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Protein 7,0 g
Salt 1,3g
Nettoindhold 375 g