• Opskrift på trøffelsauce

Bestil maden til din fest — leveret lige til døren

Se alle vores catering menuer her

Sådan gør du

Brun løg, gulerødder og selleri godt af. Jo mørkere desto flottere farve får din sauce.

Tilsæt timian, hvidløg, laurbærblade og peberkorn og hæld bæreddike på. Lad det koge næsten væk, og tilsæt rødvin. Reducer til halvdelen og tilsæt hønsefond.

Kog saucen igennem i 30-45 minutter. Smag til med eddike, trøffelolie, sukker, salt og peber.

Hvis saucen er lidt for tynd, kan du jævne den med en smule maizena blandet med lidt vand. Kog saucen godt igennem efter du har tilsat maizena og smag til.

Husk at fjern laurbærblade, timiankviste og de ti hele peberkorn, inden du serverer saucen.

Ingredienser

1 kg løg
250 g gulerødder
250 g knoldselleri
1 bundt timian
4 fed hvidløg
½ liter rødvin
½ dl bæreddike f.eks. solbær- eller kirsebæreddike
1 liter hønsefond
2 laurbærblade
10 hele sorte peberkorn
sukker til tilsmagning
½ dl trøffelolie
salt
evt. maizena