Sådan gør du
Skær svinekammen i 2 cm tern, og mariner dem i soja og sake i ca. 20 minutter.
Vend det marinerede kød i kartoffelmel, og frituresteg det i 170 °C varm olie, til det er sprødt.
Skær gulerødder, bambusskud og ananas i 2 cm stykker med så mange kanter på som muligt.
Skær peberfrugt i 2 cm tern, og løg i tynde både.
Kog det hele i rigeligt letsaltet vand i ca. 2 minutter, og køl det af i en sigte.
Bland sukker, salt, soja, ketchup, dashi og riseddike i en skål.
I en stor gryde svitses først grøntsager. Dernæst tilsættes det friterede kød. Til sidst tilsættes dashi-blandingen, og det hele koges godt igennem.
Jævn retten med kartoffelmel blandet med vand
Ingredienser
Kød
300 g svinekam
50 g kartoffelmel
Olie til friturestegning
Marinade
½ spsk soja
½ spsk sake
Grøntsager
60 g gulerødder
60 g bambusskud
50 g ananas
40 g grøn peberfrugt
40 g rød peberfrugt
150 g løg
Dashi-blanding
5 spsk sukker
¼ tsk salt
3 spsk soja
2 spsk ketchup
1 ½ dl dashi
2 spsk Riseddike
Jævning
2 spsk kartoffelmel
4 spsk vand