Tilbage til opskrifter

Smoothie med banan, ananas og ingefær

Læskende drik, som især egner sig godt til de varmere måneder. Et godt tip ville være at tilsætte lidt krydderurter til drikken, fordi det kan tilføre en dejlig friskhed. En god urt at bruge kunne være mynte.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Skær skræl og stok af ananasen, og skær frugtkødet ud i mindre tern. Bræk bananen i bidder, og kom dem i en blender sammen med ananas, ingefær, saft af appelsinerne, yoghurt, honning og isterninger.

Blend i ca. 1 minut indtil smoothien er glat. Smag evt. til med lidt ekstra honning, ingefær og appelsinsaft. Hæld smoothien direkte over i glas, og drik den iskold - enten til morgenmad, mellemmad eller som en lille dessertagtig sag oven på en tung middag.

Ingredienser

300 g frisk ananas renset vægt
1 banan
10 g friskrevet ingefær
2 appelsiner
5 dl yoghurt natural 2%
2 spsk akaciehonning
5 isterninger

Find opskriften i Almanak

Find bogen her