En sprød og smagfuld snack eller let måltid – perfekt til deling!

Sådan gør du

Tomatsalsa

Skær tomaterne i tern og vend dem med olivenolie, halvdelen af forårsløgenes bund (de hvide dele), lidt hakket koriander, salt og peber.

Avocadocreme

Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt chili, hvidløg og resten af forårsløgenes bund. Smag til med saften fra ½ lime, lidt olivenolie, salt og peber.

Nachos

Fordel nachos-chips på en bageplade. Top med sorte bønner og revet cheddar. Bag i ovnen ved 180 °C, indtil osten er smeltet og nachos er gennemvarme.

Anretning

Drys med forårsløgenes grønne toppe og frisk koriander. Server med tomatsalsa, avocadocreme og den resterende halve lime skåret i både.

Tip

Tilføj en klat cremefraiche eller en skefuld jalapeños for ekstra kick!

Ingredienser

1 dåse kogte sorte bønner eller 100 g sorte bønner drænet
100 g nachos
50 g revet cheddar
2 forårsløg skåret i tynde skiver (gem top og bund)
1 håndfuld friske koriander
1 moden avocado
1 frisk chili i små tern, under kerner, alt efter ønsket styrke
1 fed hvidløg finthakket
1 håndfuld små tomater
1 lime
olivenolie
salt og peber