Tilvalg til påskemenuen

Til årets påskemenu har vi sammesat en række velsmagende tilvalg til dem, der vil have gode sager i glasset, vil sætte påskelam på bordet eller slutte frokosten af med håndlavede påskeæg.

  • SAUVIGNON BLANC LOIRE LES RAFELIERES hvidvin og COSTERS DEL SEGRE LA BOSCANA TINTO rødvin

    Rød og hvid

    Vinpakke til årets påskefrokost

    Tilvalg

    SAUVIGNON BLANC LOIRE LES RAFELIERES
    En herlig ung, helt tør, let, ukompliceret og først og fremmest sprød Sauvignon Blanc sammenstukket af frugten fra en række forskellige vinmarker langs Loirefloden. En meget alsidig Sauvignon Blanc som fungerer fint som den gennemgående vin ved en afslappede frokost sammen med vennerne.

    COSTERS DEL SEGRE LA BOSCANA TINTO
    En dejlig ungdommelig rødvin, som begaver os med en intens aroma af brombær, solbær og andre mørke bær som på fortræffelig vis bliver supporteret af lidt vanilje og chokolade fra den afmålte tid i fadene. Fyldig, men på ingen måde kluntet. Ikke super dyb, bare glad og ligefrem og nok så vigtigt med fint modne tanniner.

  • Påskesnaps fra Hr. Skov

    Snaps

    Påskesnaps

    Tilvalg til påskemenuen

    Kryddersnapsene fra Hr. Skov skal serveres lidt under stuetemperatur, og med deres nuancerede potpourri af aromaer fra de forskellige smagsgive er det tilladt at bide dem over og dufte en ekstra gang, så man får fat i alle de små fine smagsnuancer, som udtrækket fra de forskellige urter og bær begaver snapsen med.

    En kvalitets snaps til det danske frokostbord, især i starten af måltidet, når de forskellige indslag med fisk og skaldyr er i fokus.

  • Krenkerup Bryggeri

    Påsketilvalg

    Øl til påskebordet

    KRENKERUP FORÅRSØL - 6,0% - 50 cl
    Den kendetegnende, friske smag og den kraftige maltaroma kombineret med øllets smukke rødbrune farve er ikke til at tage fejl af. Krenkerup Forår er særlig velegnet til frokostbordet og afbalancerer perfekt smagsoplevelserne ved måltiderne. Smagen er både fyldig og frisk, og denne øl giver lige bollen over å’et til påskebordet.
    Krenkerup Forår ligger minimum 6 uger på tank, før den er helt perfekt og har udviklet en passende styrke, en dejlig rund smag og en forfriskende blomsteragtig aroma.

    KRENKERUP IPA - 6,3% - 50 cl
    Krenkerup IPA er en ren blomsterbombe der både indeholder karamelmaltens sødme og humlens bløde, liflige bitterhed. Eftersmagen har en grapeagtig aroma og en duft af friske, knuste druer, lidt mandarin og grapefrugt.

    KRENKERUP WEISSBIER - 5,1% - 50cl
    Krenkerup Weissbier er overgæret på traditionel vis, hvilket giver let bundfald og et kraftigt, flot hvidt skum. Med denne øl er der ægte weissbier kærlighed i luften.
    Denne Weissbier er ufiltreret og er en frisk og frugtig smagsoplevelser med en cremet fylde og bananduft.

  • Chokolade

    Påskeæg

    Tilvalg

    4 håndlavede og økologiske chokoladeæg fra Meyers Konditori.

    4 styks 130 kroner.

  • Braisseret lammeskank med tilbehør af bagte tomater og løg

    Påskelam

    Braisseret lammeskank

    Tilvalg

    For dem, der har lyst til at supplere påskemenuen med påskelam, tilbyder vi muligheden for en braisseret lammeskank, der serveres med bagte tomater og løg og kartoffelpuré med sprødt surdejsdrys.

    Sælges i portioner til to til 180 kroner.

  • glutenfrit brød

    Brød

    Glutenfrit brød

    Tilvalg

    Vores bagere laver i år et glutenfrit brød, der er bagt i et glutenfrit bageri og bagt efter Meyers opskrift.
    Brødet er bagt med havremel, boghvedemel og majsmel.

    45 kroner.