God fornøjelse.
楽しむ Tanoshimu
Glæd jer til smagsoplevelser fra det japanske køkken 6. februar. Det japanske køkken er fyldt med tradition og håndværk, næring og velsmag. Det er simpelt på ingredienssiden, men på udførelsen kræver det enorm præcision og håndværksmæssig snilde, for at slutresultatet har den helt rigtige smag, som ofte er mild, nuanceret og elegant, og ikke mindst den rigtige tekstur. Jeres køkkenchef har i det forgangne år været på Japansk Kursus i Meyers Madhus undervist af Kondo Sasaki, som også har sammensat retterne til dette tema ud fra hans kogebog ‘Mit Japanske køkken’.
Så glæd jer til at dykke ned i smagene fra det japanske køkken.
God fornøjelse.
楽しむ Tanoshimu
Kondo er vokset op med japansk mad. Hans japanske far har fra barnsben sørget for hjemmelavet japansk mad i lange baner. Gennem talrige rejser i solens rige, er kærligheden for det japanske køkken kun vokset. Han er uddannet kok fra Munkebo Kro og har arbejdet på en lang række velrenommerede restauranter såsom Restaurant Tsuyama i Tokyo, Restaurant Herman og Pony. Derudover har Kondo lavet japansk mad i Go’Morgen Danmark og har været gæstedommer i tv-programmet Masterchef. På baggrund af sit indgående kendskab til det japanske køkken, udgav Kondo i 2016 en japansk kogebog: Kondos japanske køkken.
Opskrifterne af Kondo Sasaki er fra kogebogen ’Det japanske køkken’.